5 SFG-SOG Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Australian Infantryman wielkie dzięki za info - znam takie sytuacje i myśle cały czas, że wszystko będzie OK :-) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5 SFG-SOG Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 A może załozymy oddzielny temat o AIF :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Australian Infantryman Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Nic nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 tylko to http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=274074&id_forum=0#ost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Również prosiłbym o te plany - kitaluk@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 hi a u mni za domem jest jeden sten do wykopania... partyzancki.... wiosna tylko przybie i lece w bój!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lt.Horne Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 Czy mógłbym prosić szczęśliwych posiadaczy planów STEN-a Mk II o podzielenie się nimi?Z góry dziękuję g503@interia.plPozdrawiamRobert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaktuS Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 Mówisz - masz w pdf. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 Będę bardzo trywialny, jeśli i ja się przymówię?sokhach@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaktuS Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 Nie ma problemu melescul. Czyżby zaistniały jakieś ruchy w kierunku PSZ/Z? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 Dzięki serdeczne, mail już dotarł, studiuję zawartość.O ruchach mówić za wcześnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoKa Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Tez mógłbym prosic te plany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lt.Horne Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Ja dostałem-oficjalne podziękowanie dla Kaktua-a :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaktuS Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Dzięki za dzięki - z mojej strony to czysta przyjemność.Lt. Horne - widzę że 101 AB rozszerza działalność o bratnie siły brytyjskie, czy też o czerwone berety"?FoKa - sprawdź pocztę.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoKa Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Dzieki KaktuS, wiadomosc doszła, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam39-45 Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Skoro już dyskusja zachaczyła o Australijczyków to zapytam, gdzie i za ilę można dorwać kapelusz używany przez australijczyków, i plany Owena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5 SFG-SOG Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Kapelusz - zależy od stanu, rozmiaru, producenta no i ma się rozumieć roku produkcji. W Polsce raczej ciężko trafić na takie fanty, najprościej by było sprowadzić z zachodu ale cenowo to wychodzi różnie =) Adam39-45 jak coś wal na priva =) może uda się coś załatwić w obu kwestiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam39-45 Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Poszła wiadomośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp 40 Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 mogli byście przesłać mi te plany na 0987642a@gmail.comjestem w trakcie budowy i niemam wystarczających planów np średnica magazynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 Szanowni koledzy wiem że powielę zapytanie i prośbę zarazem ale jeżeli ktoś może to uprzejmie proszę o przesłanie wszelkich materiałów jak i planów stena MKII na ranger1977@gmail.com z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel M. Napisano 25 Listopad 2013 Share Napisano 25 Listopad 2013 Nie wiem czy jeszcze aktualne ? Ale może się komuś przyda .http://thehomegunsmith.com/pdf/Stengunplans.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Te wszystkie plany" o kant ...czaszki twórcy potłuc.Zrobiony wg nich sten jest jak BTR 152 imitujący Sd.Kfz. 251PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Wino , a potrzebujesz te rysunki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.