Monti Napisano 27 Luty 2005 Autor Share Napisano 27 Luty 2005 Przydałoby sie cos takiego :)http://www.rb59.com/software/mddb.htmlA moze ktoś z was ma smykałkę do programowania?pozdrawiamM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 28 Luty 2005 Autor Share Napisano 28 Luty 2005 No i okazuje sie że jest cos takiego.http://www.freepgs.com/dawid159/pobierz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 Jakże subtelnie przemycony link w stosunku do poprzednich prób :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 2 Marzec 2005 Autor Share Napisano 2 Marzec 2005 Bocian nie przesadzaj.Szukałem takiego programu i zadałem tu pytanie czy ktoś czegos takiego by nie zrobił.Bo jest to przydatny program.W między czasie znalazłem taki w internecie. I co w tym złego?Po za tym nie łamię regulaminu forum,gdyż niczego nie reklamuję,a jedynie poinformowałem, że coś takiego istnieje.A link jest niekomercyjny.Wg regulaminu: Nie zapychamy Forum wypowiedziami typu "Masz rację - jeśli chcemy poprzeć czyjąś wypowiedź, staramy się ją rozwinąć, zaprezentować własne argumenty. " więc Twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu a łamie regulamin forum Odkrywcy.pozdrawiam serdecznieMonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 Zdaje się że nie zauważyłeś uśmieszków w moim zdaniu.Jeżeli miałbym coś przeciwko temu programowi to już dawno bym to usunął.Jakiś czas temu był mały problem z mocną promocją" tego softu ale linki do niego już były zamieszczane i sporo osób zna ten program. Ostatnia uwaga o regulaminie była zbędna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 2 Marzec 2005 Autor Share Napisano 2 Marzec 2005 Skoro niemiałeś nic przeciwko, Twoja uwaga o subtelnym przemycaniu linka byla zbedna i skoro ten soft jest darmowy można umiescic link do niego w dziale z linkami a wiecej niebędzie problemów i nieporozumien. :)pozdrawiamMonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.