why Napisano 27 Luty 2005 Autor Share Napisano 27 Luty 2005 Oglądałem kiedyś dwa rosyjskie filmy o współczesnym specnazie po polskimi tytułami Manewr taktyczny" i adanie bojowe".Było to w latach osiemdziesiątych.Czy ktoś słyszał o tych filmach i jakie mogą być ich oryginalne tytuły,chciałbym ściągnąć je przez osiołka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzasiek Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Pamietam jak przez mgłę -też oglądałem ...Ale to było bardzo ,bardzo dawno temu.Pamietam,że zastanawiałem się dlaczgo zołnierz wojsk lądowych miał koszulkę marynarską.Skąd wtedy mogłem wiedzieć,że to element umundurowania specnazu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Ja też się chętnie dowiem. Rosyjskie oddziały specjalne, VDV i razwiedka to mój konik :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.