kruku Napisano 25 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2003 Nie chce robic nikomu nadzieji ale wydaje mi sie ze mozemy dzisiaj przyciac wieczorem w Wolfa. Ale tylko wylacznie jak uda mi sie postawic serwer. Dzisiaj wieczorem bede trenowac i jezeli mi sie uda to gramy !!! :). Lacznie sie z IP 62.233.243.114 - tak przynajmniej mi sie wydaje :). Pierwsza proba. Tak wiec przystepujemy do cwiczen i walki.kruku GG566056 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 25 Styczeń 2003 Share Napisano 25 Styczeń 2003 Jak naarzie nic nie wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 25 Styczeń 2003 Share Napisano 25 Styczeń 2003 213.25.65.12 - istnieje możliwość rozgrywki na tym IP:D Chętnych proszę o sprawdzenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 25 Styczeń 2003 Share Napisano 25 Styczeń 2003 Witam!!!Jestem gotowy i czekam na gg 3857574Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 26 Styczeń 2003 Share Napisano 26 Styczeń 2003 Trawją nieustanne prace i ci ągłe testy nad uruchimieniem servera, jak narazie wszstko konczy się fiaskiem...;P, ale nie martwice się będzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 4 Luty 2003 Share Napisano 4 Luty 2003 to kiedy ruszy ten serwer??scigam demo multiplayera i czekam z niecierpliwoscia...a generalnie mozna mnie gdzies dopasc w sieci pod loginem BRUNER_PLpozdrrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 6 Luty 2003 Share Napisano 6 Luty 2003 eee no to chyba se zainstaluje wolfa w niedlugim czasie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Luty 2003 Share Napisano 6 Luty 2003 frozz daj do siebie GG bo mi wcielo...pozdrrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Pragnę oświeżyć temat, czy ma ktoś jakiś fajny serwer. Może ktoś lubi rozgrywkę 1:1. Jestem chętny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin z Lasu Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Witam!Fajny serwer Wolfa to Kittycarnage.com3.Łupię tam wieczorami prawie codziennie. Na serwerze przebywa jednocześnie do 48 graczy - jest więc niezła jatka ;-)-OSPREY (PL) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 podaj IP i zapraszam Cię na serwer Odkrywców 62.146.68.193 Zobaczymy czy jesteś taki dobry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaer Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 czy mowa o Wolfie: Enemy Territory? jak tak to tez sie chetnie przylacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niftos Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 probowalem sie podlaczec ale na serwerku haselko wisi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.