Guest Posted March 5, 2002 Share Posted March 5, 2002 past slabo znasz okolice malczyc jest jedno takie miejsce dosc ciekawe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2002 Share Posted March 6, 2002 nie twierdze ze znam b.dobrzeale eksploracja raczej mnie nie interesuje wole chodzic po polach i lasach - co w okolicach lubiąża nie jest trudne - przyczółek i walki w okolicach fabryki chemicznej w brzegu jak masz coś ciekawego mozemy podyskutowac na priva mam dosc duzo informacji o tych rejonach - czesc z pierwszej reki - od nieca z bylego hitlerjugen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2002 Share Posted March 6, 2002 a co powiecie o Piechowicach !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2002 Share Posted March 6, 2002 Pana Samochodzika czy Wójcika się naczytałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2002 Share Posted March 7, 2002 do mir >>>>>>>>>>>>>>>>>>>mir czekam na jakikolwiek kontakt , zainteresowałeś mnie swoim postem , jak nie chcesz pisać o szczegółach napisz choć na priva co to - jak nie jest to w kręgu moich zainteresowań będe spał spokojnie , jak jest to możemy wtedy ponegocjowac!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2002 Share Posted March 7, 2002 zalezy o ktorej z opowiesci piechowickich mowisz.. to ze byla w miescie fabryka zbrojeniowa to fakt ale zloty pociag... owszem kolesie wpakowali juz w te glupoty tyle kasy ze niedlugo moznaby za to zloty pociag kupic...pozdrmac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2002 Share Posted March 8, 2002 do past..znam ewenualne wejscie ale sprawa jest z gory przegrana .. a piechowice to wielka bzdura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.