Gość Napisano 5 Marzec 2002 Share Napisano 5 Marzec 2002 past slabo znasz okolice malczyc jest jedno takie miejsce dosc ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Marzec 2002 Share Napisano 6 Marzec 2002 nie twierdze ze znam b.dobrzeale eksploracja raczej mnie nie interesuje wole chodzic po polach i lasach - co w okolicach lubiąża nie jest trudne - przyczółek i walki w okolicach fabryki chemicznej w brzegu jak masz coś ciekawego mozemy podyskutowac na priva mam dosc duzo informacji o tych rejonach - czesc z pierwszej reki - od nieca z bylego hitlerjugen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Marzec 2002 Share Napisano 6 Marzec 2002 a co powiecie o Piechowicach !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Marzec 2002 Share Napisano 6 Marzec 2002 Pana Samochodzika czy Wójcika się naczytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marzec 2002 Share Napisano 7 Marzec 2002 do mir >>>>>>>>>>>>>>>>>>>mir czekam na jakikolwiek kontakt , zainteresowałeś mnie swoim postem , jak nie chcesz pisać o szczegółach napisz choć na priva co to - jak nie jest to w kręgu moich zainteresowań będe spał spokojnie , jak jest to możemy wtedy ponegocjowac!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marzec 2002 Share Napisano 7 Marzec 2002 zalezy o ktorej z opowiesci piechowickich mowisz.. to ze byla w miescie fabryka zbrojeniowa to fakt ale zloty pociag... owszem kolesie wpakowali juz w te glupoty tyle kasy ze niedlugo moznaby za to zloty pociag kupic...pozdrmac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Marzec 2002 Share Napisano 8 Marzec 2002 do past..znam ewenualne wejscie ale sprawa jest z gory przegrana .. a piechowice to wielka bzdura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.