Skocz do zawartości

RUTUS ULTRA -PROSZE O KONTAKU

MaciekC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam prosze o kontakt osób które używają rutusa ultra na gg 2936193. Jak sie ten sprzet spisuje, jakie ma zasięgi w ziemi, no i czy opłaca sie za niego dac 600 zł? wielkie dzięki :)
Napisano
Jesli nie spodziewasz się wodotrysków to za te pieniądze nic lepszego nie kupisz. Nie zaprzyjaźniłem się jeszcze dostatecznie dobrze z moją ultrą ale póki co jestem bardzo z niej zadowolony. Narazie badam wszelkie mozliwe konfiguracje ustawień. Moim zdaniem nie ma jakichś powalających zasięgów ale nie jest z nimi źle. Za tą cenę trudno wymagać rakiety. I ma niezły pin-point który juz wypóbowałem.
Pozdrawiam L.
Napisano
ile pan dał za rutusa? w lutowym odrtywcy jest podanan cena -880 pln. w necie nówki z gwarancją znalazłem po 599 pln. dziwna i duza róznica w cenie - móiwe o wersji ultra
Napisano
Witam!
Do O" przez moje niedopatrzenie poszła stara reklama.
Cena promocyjna jest taka jaką podaję na swojej stronie www czyli taka jaką kolega znalazł.
RUTUS
Napisano
szybkie porównanie ultra hs3

robione w kuchni na stole zasięgi max :
łuska mauzer Ultra 25cm hs3 32cm
obrączka złota ultra 23 cm hs3 25 cm
łuska z samolotu ił2 kaliber 12,7mm (lb 12,5) ultra 33 hs 3 50

oba mają cewkę 24 cm .

moim zdaniem ultra bije na głowę smętka w zaśmieconym terenie i przy kopaniu drobiazgów , jednak na głębokie militaria HS3 jest tu bezkonkurencyjny szczegółnie z cewką 30 cm.Ale podobno Rutus pracuje również nad większymi cewkami.

jeśli masz pytania to pisz na priva ,
Napisano
z tego co wiem rutus nie produkuje już ultry, a gdy go zamawiałem 4 marca oczywiście roku 2005, to można było go dostać tylko w jednym sklepie, a było tylko 2 egzemplarze.
nr tel do nich (071)795 73 81.
Napisano
właśnie kupiłem Ultre. śniegu coraz wiecej i wieje wiec tylko na chwile byłem na polu. zakrętne alu od butelki znalazłem :)może zabytkowa heheh zaraz zrobie elektrolize piaskowanie mycie głowy i zmywanie naczyć hihihi :P
słabym pukten całego zestawu jest instrukcja , no własciwie jej brak. jest tylko troche teorji. i podłokietnik powinien byc zdejmowany bo mi nie nie mieści w plecaku.
na wiosne cos więcej napisze. :)
  • 11 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie