@ndrew Napisano 18 Luty 2005 Autor Napisano 18 Luty 2005 jak w tytule-ktos rozpoznaje znajome tematy?Pzdr.@ndrew
wons Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 Fajne foty... Porównując do dzisiejszego stanu Bornego...Rozpoznałeś wszystkie obiekty? :)Może dla porównania wstawiłbyś fotki tych samych miejsc?A tak z innej beczki - z negatywów poradzieckich... :)pozdr. wonsY
luger Napisano 20 Luty 2005 Napisano 20 Luty 2005 To ostatnie chyba jedno z bardziej znanych zaraz po ęce z pepeszką".Pozdrawiam L.
@ndrew Napisano 20 Luty 2005 Autor Napisano 20 Luty 2005 Wons->nie mam obecnych fotek obiektów,Borne to taki temat niejako przy okazji-fotki puściłem bo uważam że są wartościowe.Pozdrawiam@ndrew
wons Napisano 21 Luty 2005 Napisano 21 Luty 2005 @nderw, jesteś z okolic Bornego? Fotki są fajne - widać, jak G.B. wyglądało kiedyś... Teraz o ile więcej jest tam drzew... my mamy do G.B. 60km i swojego czasu byliśmy tam dosyć często.Kolejna fotka pochodząca z negatywów znalezionych w opuszczonych Koszarowcach. pozdr. wonsY
@ndrew Napisano 21 Luty 2005 Autor Napisano 21 Luty 2005 Wons->niestety ja mam troche dalej-Trójmiasto i jeszcze tam niebyłem.Jakbys mogl wstawic teraźniejsze fotki to by było fajne zestawienie.Pozdrawiam@ndrew
nww Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 przedstawię wam zdjęcia współczesnego bornego sulinowa i okolic ,w tym miejsca nieczęsto fotografowane
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.