Gość Napisano 5 Marzec 2002 Napisano 5 Marzec 2002 Czy ktoś wie co się dzieje w wartowni na Osówce. Coś ostatnio sprawa ucichła. W zeszłym roku jak to widziałem dziura w ścianie miała ok. 1,5 m i wszędzie była lita skała. PS. Czy widzieliście zdjęcia na http://republika.pl/riese_osowka/kucie1index.html.
Gość Napisano 5 Marzec 2002 Napisano 5 Marzec 2002 wszystko w pożądku tyl;ko po co oni to kuli i co miało być za tą ścianą????? bo jakoś nic nie widać:(pozdro michał BBasia
Gość Napisano 6 Marzec 2002 Napisano 6 Marzec 2002 Witam ciekawych.Za scianą miało coś być ale nie było, także można sobie dać spokój z pytaniem co tam jest.Przypuszczenia okazały się błędne i cała praca poszła na marne.Ale nie oto chodzi.Pozdrawiam Wszystkich z Głuszycy i okolic.
Gość Napisano 6 Marzec 2002 Napisano 6 Marzec 2002 albo kuli w zlym miejscu albo w zlej scianie albo rzeczywiscie tam nic nie ma swoja droga ciekaw jestem skad wiadomosc ze tam cos mialo byc (tylko przypuszczenia?)
Gość Napisano 7 Marzec 2002 Napisano 7 Marzec 2002 Podobno zasugerowało kogoś podejrzanie szerokie wejście do wartowni i w dodatku na wprost niego (tego wejścia) był ślad po zabetonowanym okienku wentylacyjnym, wykonano tam kilka odwiertów które wykazały? pustkę od 2 do nawet 11 m, pobrane próbki poddano analizie w labolatorium i wykazały one zawartość drewna, stali, żwiru i betonu (wg.książek J.Lamparskiej oraz M.Dudziaka i R.Biczaka.W takim razie ciekawy jestem co to za fachowcy robili te badania, że uzyskali takie znakomite wyniki zupełnie nie potwierdzone później.PozdrowieniaMarek
Gość Napisano 7 Marzec 2002 Napisano 7 Marzec 2002 Coś mi to śmierdzi. Zresztą na zdrowy rozum są lepsze metody od wiercenia, skuteczne i pewne. Tylko jakoś nikt nie chce się za nie brać. Zwyczajna pozoracja aktywności, ot co!
Gość Napisano 10 Marzec 2002 Napisano 10 Marzec 2002 zamiast bawić sie w jakies wiercenia, które niewiele dają ( jak do tej pory ). Trzeba przekopac zawał na \ uskoku\" i szlus. I albo cos jest albo pakujemy manatki i robimy rezerwat nietoperzy !!
Gość Napisano 10 Marzec 2002 Napisano 10 Marzec 2002 i tak do tej takiej śmierci każdy coś sobie powierci, postuka po ścianach , te działania są odzwierciedleniem prac parlamentu...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Grzebiuszka 23:03 30-05-2008
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.