Anubismk Napisano 18 Luty 2005 Autor Napisano 18 Luty 2005 Gratuluje Wielebny genialnie to wygląda ojjj żeby mi się udało.... postanowiłem zrekonstrułowac mundur polski wz.19 ale jak?? Może kotoś pomoze Pozdr AnubisMK
Anubismk Napisano 21 Luty 2005 Autor Napisano 21 Luty 2005 Poszukuje fotek lub opisów umundurowania z przed 1920 roku prosze o pomoc z góry dziękuje AnubisMK
wędrowiec39 Napisano 21 Luty 2005 Napisano 21 Luty 2005 do wielebnego: no Stary!!! gdyby to widział mój śp. Dziadek, por Witold Wegner, który dowodził kompanią bukowską w Powstaniu Wielkopolskim, pokraśniałby z zadowolenia, że jego ofiara z życia (rozstrzelali go bolszewicy za udział w wojnie polsko-bolszewickiej, miał 26 lat) nie poszła na marne i kogoś to jeszcze interesuje :-)) tak trzymać!pozdrowieniaw
Anubismk Napisano 24 Luty 2005 Autor Napisano 24 Luty 2005 Co wy na to http://www.dziennik.krakow.pl/public/?Oswiecim/a/a.html ??????Pozdr
jazlowiak Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 W najbliższym numerze do broni będzie artykuł - mój - na temat munduru wz. 19 - zdjęcia oryginalnych egzemplarzy, wersje kołnierzyków, wypisy z przepisów z roku 1919 wraz z ich ewolucją, rysunki Jarka Wróbla.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.