Skocz do zawartości

Czy wogóle styczniowy numer ukarze się jeszcze w styczniu?

Gość Dulka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
le to my płacimy za makulaturę więc my wymagamy..
Napisano
W końcu stałem się szczesliwym posiadaczem starego" numeru Odkrywcy.Jestem teraz ciekaw kiedy ukaże sie lutowy ???

Pozdrawiam:)Gucio
Napisano
a w gdańsku dalej nie ma......przynajmniej w empiku

czy numer następny ukaże się w kwietniu ?????
Napisano
w lodzi ciagle nie ma niech to...............
pewnie opoznienie skonczy sie numerem lipcowo sierpniowym bo to jeszcze i na urlop wyjechac trzeba
Napisano
Witam ponownie wszyskich niecierpliwych, stęsknionych i oczekujących!
Uprzejmie donoszę, że w Gdyni już jest, ale nie w empiku tylko w zwykłym kiosku (!) na dworcu PKP.
Lepiej późno niż wcale... :))
Kuba_k nie martw się - już jutro powinien być u Ciebie
Pozdrawiam.
Napisano
Dziś postanowiłem apaść";) na Empik w poszukiwaniu Odkrywcy". Jednak Białystok jak zwykle jest zacofany... moja akcja zakonczyła się odwrotem do ...sklepu zoologicznego po nowe roślinki...
Napisano
Kupiłem, styczniowy i pierwszy od roku. Dno. Co się stało z tym wspaniałym miesięcznikiem. Czytam i nie wiem czy to Mówią Wieki" czy Młody Technik". Gratulacje dla insekta Mrówy, dzięki jego atr. n.t. MRU miałem co poczytać w całym numerze. Art. o Lubiążu ratowany a siłę". Jeśli się przyjmuje tezę o istnieniu nieokrytych podziemi fabryki (b. atrakcyjną) to nie przeprowadza się wywiadu z facetem który twierdzi co innego a jest znanym autorytetem. Po tym art do Lubiąża nie mam się już po co wybierać :(. Gdzie jest dawna sensacja i zaangażowanie ? :(.
Napisano
Gorzowski Empik w czołówce polskiej średniej klasy robotniczej.Tradycyjnie jak w każdym miesiącu styczniowy nr. ukazał się właśnie dzisiaj tj. ostani dzień stycznia.Nic śmiesznego ;-)
pozdro pol
Napisano
Pol, przypomniałeś mi pewne zdarzenie, które przytrafiło mi się po informacjach na forum o ukazaniu się w Polsce grudniowego numeru. Walę jak w dym do Empiku i szukam „O” na półkach na których zwykł bywać od miesięcy. Nic nie znajduję. Myślę, pewnie percepcja mi siadła ale ponownie uderzam w wyznaczony sektor ... nic. Nic ? Uderzam do pani zajmującej się tym i w kompie ona odnajduje info o aktualnym numerze. Jest na 100%. Też ma Pawłowa i uderza na półki również mi znane! Znowu nic ! Jestem dociekliwy i upierdliwy, proszę panią o wyrozumiałość itd. no i w końcu idziemy do gościa z magazynu. Spoko, jest „O” – odpowiada magazynier. Gdzie – pytamy prawie razem. Prowadzi nas na stoisko po drugiej stronie i ... z dolnej półki działu (nie uwierzy mi nikt) ogrodniczego wyciąga jakieś 30-ci egzemplarzy naszego miesięcznika. Moja interwencja spowodowała, że znalazł się tam gdzie powinien. Tak to było! Nie jest to żart, autentyk, niestety.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie