Gość Napisano 28 Styczeń 2003 Napisano 28 Styczeń 2003 le to my płacimy za makulaturę więc my wymagamy..
gucio Napisano 28 Styczeń 2003 Napisano 28 Styczeń 2003 W końcu stałem się szczesliwym posiadaczem starego" numeru Odkrywcy.Jestem teraz ciekaw kiedy ukaże sie lutowy ???Pozdrawiam:)Gucio
Gość Napisano 28 Styczeń 2003 Napisano 28 Styczeń 2003 a w gdańsku dalej nie ma......przynajmniej w empikuczy numer następny ukaże się w kwietniu ?????
yoony Napisano 28 Styczeń 2003 Napisano 28 Styczeń 2003 w lodzi ciagle nie ma niech to...............pewnie opoznienie skonczy sie numerem lipcowo sierpniowym bo to jeszcze i na urlop wyjechac trzeba
Franc106 Napisano 28 Styczeń 2003 Napisano 28 Styczeń 2003 Witam ponownie wszyskich niecierpliwych, stęsknionych i oczekujących! Uprzejmie donoszę, że w Gdyni już jest, ale nie w empiku tylko w zwykłym kiosku (!) na dworcu PKP.Lepiej późno niż wcale... :))Kuba_k nie martw się - już jutro powinien być u CiebiePozdrawiam.
Łukasz Napisano 29 Styczeń 2003 Napisano 29 Styczeń 2003 Dziś postanowiłem apaść";) na Empik w poszukiwaniu Odkrywcy". Jednak Białystok jak zwykle jest zacofany... moja akcja zakonczyła się odwrotem do ...sklepu zoologicznego po nowe roślinki...
Peter Napisano 29 Styczeń 2003 Napisano 29 Styczeń 2003 Kupiłem, styczniowy i pierwszy od roku. Dno. Co się stało z tym wspaniałym miesięcznikiem. Czytam i nie wiem czy to Mówią Wieki" czy Młody Technik". Gratulacje dla insekta Mrówy, dzięki jego atr. n.t. MRU miałem co poczytać w całym numerze. Art. o Lubiążu ratowany a siłę". Jeśli się przyjmuje tezę o istnieniu nieokrytych podziemi fabryki (b. atrakcyjną) to nie przeprowadza się wywiadu z facetem który twierdzi co innego a jest znanym autorytetem. Po tym art do Lubiąża nie mam się już po co wybierać :(. Gdzie jest dawna sensacja i zaangażowanie ? :(.
pol Napisano 31 Styczeń 2003 Napisano 31 Styczeń 2003 Gorzowski Empik w czołówce polskiej średniej klasy robotniczej.Tradycyjnie jak w każdym miesiącu styczniowy nr. ukazał się właśnie dzisiaj tj. ostani dzień stycznia.Nic śmiesznego ;-)pozdro pol
Gość Napisano 31 Styczeń 2003 Napisano 31 Styczeń 2003 Pol, przypomniałeś mi pewne zdarzenie, które przytrafiło mi się po informacjach na forum o ukazaniu się w Polsce grudniowego numeru. Walę jak w dym do Empiku i szukam „O” na półkach na których zwykł bywać od miesięcy. Nic nie znajduję. Myślę, pewnie percepcja mi siadła ale ponownie uderzam w wyznaczony sektor ... nic. Nic ? Uderzam do pani zajmującej się tym i w kompie ona odnajduje info o aktualnym numerze. Jest na 100%. Też ma Pawłowa i uderza na półki również mi znane! Znowu nic ! Jestem dociekliwy i upierdliwy, proszę panią o wyrozumiałość itd. no i w końcu idziemy do gościa z magazynu. Spoko, jest „O” – odpowiada magazynier. Gdzie – pytamy prawie razem. Prowadzi nas na stoisko po drugiej stronie i ... z dolnej półki działu (nie uwierzy mi nikt) ogrodniczego wyciąga jakieś 30-ci egzemplarzy naszego miesięcznika. Moja interwencja spowodowała, że znalazł się tam gdzie powinien. Tak to było! Nie jest to żart, autentyk, niestety.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.