yautay Napisano 13 Luty 2005 Autor Share Napisano 13 Luty 2005 Czesc!Szukam gry Fall Weis 1939. To polska produkcja wydana pare ladnych lat temu.... Mozna bylo rozegrac cala kampanie wrzesnowa, gra turowa ale bosko realistyczna (ja dla mnie to najlepsza strategia obok seri Combat Mission) Mam orginal, ale plyta mi sie tak porysowala ze nie idze jej za Chiny Ludowe odczytac ;o( Jezeli ktos ma to z checia Odkupie,wymienie,odrobie w polu... ;o)PozdrawiamMichal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz1977 Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Cześć.ja mam. napisz do mnie.pozdr wz1977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 A podzielilibyście się jakoś ta grą? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz1977 Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Tak. Napisz do mnie na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.