Skocz do zawartości

Festung Breslau w TV

KudłatyHD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wczoraj był nadawany filmik na programie z polskimi filmami, były min. Wspomnienia księza wiadomo jakiego i wiele ciekawych ujęć z dawnego Wrocławia. Niestety nie nagrałewm. Nagrał może ktoś ten filmik??
Mam nadzieję, że go jeszcze raz puszczą:)
Napisano
Witam.
Film był nadawany na kanale Kino Polska wczoraj i dzisiaj o 10 05,tytuł Wyrok na miasto".Oparty na kronikach prob. Peikerta.Kupa propagandy, ale zdjęcia fajne.Nagrałem na VHS bez pierwszych trzech minut.Na kanale 21 są super filmy archiwalne.Teraz ślędzę ten kanał dość uważnie,ale tytuły są bardzo mylące.
P.S.1 Wał Pomorski" też nagrałem.
P.S.2 Czy wie może ktoś z czego można odbierać kan.History?
Pzdr. Jarek
Napisano
Cześć nie mam własnie rozpiski kiedy co leci. Jeżeli ktoś nie ma tego programu, to moge podrzucić linka gdzie można za friko ( co jest wyjątkiem:) ) ściągnąć program Watch TV gdzie jest dużo programów telewizyjnych do oglądania w necie.
Napisano
Kanały kodowane HISTORY i HISTORY+1 nadawane są przez włoski pakiet SKY na Hot Birdzie 13E w systemie Mediaguard 2 i Videoguard
HISTORY częstotliwość f=12731H SR=27500 FEC=3/4 SID=9471 VPID=2307 APID=2309 VECM=1289

HISTORY+1 (program przesunięty o godzinę)
f=11997H SR=27500 FEC=3/4 SID=8123 VPID=2435 APID=2437 VECM=1293

HISTOIRE też kodowany nadawany z francuskiego pakietu TPS na HB 13E w systemach Mediaguard 2,TPScrypt i Viaccess2
f=10911V SR=27500 FEC=3/4 SID=1603 VPID=320 APID=330
VECM=360

Oczywiście można je odebrac tylko na cyfrowych odbiornikach satelitarnych.Pozdrawiam ,Grzebiuszka
Napisano
Panowie, a w sieci to nie laska poszukac? :-)
Bardzo prosze:
http://www.kinopolska.pl/film1.php?data=2005-02-18&id=7832

pozdr
Napisano
Witam.
Dzięki Panowie.Dzisiaj na kan. Puls o 19 40 jest film dokumentalny Feldpost Osten 1942-44".
Pzdr.Jarek
  • 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie