Rufus Napisano 20 Styczeń 2003 Autor Napisano 20 Styczeń 2003 Witajcie wszyscy !!I co ? Zaczeliście wykopki ? Pogoda ostatnio OK.Pokusiłem się wczoraj i coś wyszło. Jak zwykle nieco rozrywki " ale ładna lufa od MG-42 też. A kolega wypikał Panzerfaust`a , ale wrócił skąd wyszedł bo jakoś nie lubię widoku otwartego ładunku wybuchowego :)Może się pochwalicie osiagnięciami ??Sezon rozpoczęty !!Rufus
Gość Napisano 20 Styczeń 2003 Napisano 20 Styczeń 2003 Trochę połaziłem w niedziele po polach. Jak to na polach, różne ciekawostki a miejscami jeszcze zmarzlina przy okazji sprawdziłem nowe akumulatory. Mam nadzieję, że pogoda już taka zostanie. Powodzenia w nowym sezonie !!!PozdrawiamQaz
vonadamski Napisano 20 Styczeń 2003 Napisano 20 Styczeń 2003 Witam!!!U mnie na razie nie da rady:(:(:( Na 5cm nawet szpadel nie wejdzie:(Z powazaniem vonadamski
nikt Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 Sezon rozpoczety. Szukalismy z kolegami pamiatek po 1 MPS ( był taki post na ten temat ) niestety raczej lipa kilka łusek z września i nic wiecej.... :)
Gość Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 Sezon z kolezkami rozpoczelismy juz w czwartek, dokonczylismy w sobote. Mnie wyszedl calkiem ladny DP28, ale bez nozek i gwizdka. Oprocz tego troche niemieckich lusek stalowych od 75-ki i cala kupa zlomu. Kopanie jest jeszcze nieco utrudnione, ale ze zmarzlina mozna poradzic sobie siekiera :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.