Boruta Napisano 8 Luty 2005 Autor Napisano 8 Luty 2005 Ponieważ często się na forum pojawia takie określenie, prosiłbym o zrobienie testów i zamieszczenie: typ sprzętu i wynik.Pozdrawiam
proscan Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 Taki test jest niezbyt miarodajny, z kilku powodów:1. kombinerki mogą być różne;2. mogą być w różnym stanie (np. korozja w miejscu połacznie może zmienić własności elektryczne);3. materiał ma drastyczny wpływ na własnosci detekcyjne - np. kombinerki ze stali nierdzewnej bedzie trudniej wykryć niż ze stali czarnej".Aby testy mozna porownywać, przedmiot musi być ściślej zdefiniowany.proscanPSTak poza tym, to może dać sobie spokój z tą manią centymetrową?
carbon Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 na niektorych kanalach TV poznym wieczorem sa reklamowki. nigdy nie mowia czy to masc czy tabletki czy jakies cwiczenia ale daja gwarancje ze mozna wydluzyc. nawet do 31 centymetrow :-))
Boruta Napisano 9 Luty 2005 Autor Napisano 9 Luty 2005 No, wiem, to było tak żartem, ale widzę, nie ma odważnych.Pozdrawiam
SWaldek Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 Więc dla żartów , mój stalowe kombinerki wiszące na drzwiach garażu (uchylne do góry) wykrywa z ok.2m tak na oko bo tu już nie potrzeba mierzyć i tak jest okPozdrawiam
Boruta Napisano 9 Luty 2005 Autor Napisano 9 Luty 2005 Chyba zapomniałeś na dyskryminacji wyciąć drzwi ;-))Pozdrawiam
luger Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 Dobre:))))Będę zabierał ze sobą od dziś takie drzwi na poszukiwania:)))Pozdrawiam L.
Boruta Napisano 10 Luty 2005 Autor Napisano 10 Luty 2005 No to to pi proscana to u mnie wyszło ok. 20 cm bez względu na ułożenie.Pozdrawiam
puma Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 Witam maiłem kiedyś Bounty Hunter 4 i naprawde mozecie się śmiać ale wyniki były bardzo dobre wręcz moim zdaniem na tak niską kwotę kupna wygrywacza wspaniałe.
SWaldek Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 To dlaczego się go pozbyłeś skoro był taki wspaniały.Przedstawianie osiągów przez łamane cena jest śmieszne bo wtedy XS i inne b.drogie wykrywacze wypadną najgorzejPozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.