pupil Napisano 8 Luty 2005 Autor Napisano 8 Luty 2005 mam pytanko..czy w koncu ruszyla sie sprawa tego pojazdu spod gorowa? i czy ktos okresli w koncu na bank jaki to pojazd.? bo slyszalem ze rozne sa na ten temat zdania.?ruszcie sie bo jak ja tam pojade....:) pozdro pupil
Boruta Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 Sprawa była wywołana przez kłótnię paru osób. Jak się już pogodzili, to ucichło.Pozdrawiam
pupil Napisano 8 Luty 2005 Autor Napisano 8 Luty 2005 jak to w kraju..i pewnie ten rarytas w koncu na zlomie wyladuje..k..pozdro.r.
U96 Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 Cześć PupilZapraszamy :-}, na G.Krzyżowej jest dużo śniegu.Adam
pupil Napisano 8 Luty 2005 Autor Napisano 8 Luty 2005 niestety w tym roku nartki mnie omina, nadal jeszcze sie nie wylizalem po tej operacji kreg.teraz siedze pod wroclawiem na rehabilitacjach.a krzyzowa....) w tamtym roku bylem w alpach ,bylo 650km tras zjazdowych..wiec jakos mnie nie kusi..:) poza tym 50km iode mnie na haldzie belchatowa otworzyli 4 osobowa kanape,musze tam zajrzec..:0 pozdrow czarnucha..fajnie sie opiepsza teraz co.>?pozdrowionka.r
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.