Kalfas Napisano 4 Luty 2005 Autor Napisano 4 Luty 2005 WitamCzy ktoś wykorzystywał magnesy neodymowe do poszukiwań pod wodą ? Są do kupienia na allegro. pozdrawiamKalfas
folwar Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 Jeśli interesuje Cie zakup takich magnesów wejdź na www.magnesy.pl Jest tam co nieco na ich temat i pewnie nieco taniej niż na allegro.
pavlo777 Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 chyba najlepsze są te z uchwytem - duza powierzchnia, tylko ciekawe jak realnie łapie" fanty w wodzie/mule.ma ktoś jakieś doświadczenia w tej dziedzinie?pozdrp.
Kalfas Napisano 4 Luty 2005 Autor Napisano 4 Luty 2005 Chciałem poznać opinię użytkowników którzy próbowali tego cuda. Mam parę fajnych miejsc w których może sprawdziłby się taki magnes. Dzięki za ten link, fakt mają większy wybór i niższe ceny. pozdrawiamKalfas
fido Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 Próbowałem i nie polecam.Jeżeli dno piaszcyste to może byćale jak są wodorosty i gałęzie to lipa.Spróbujcie wiekszym magnesem np. od kolumny głośnikowej tylko musi być duża na złomach są i zobaczycie jak fajnie się ciąga . Dla mnie to lipa.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.