Michal-01 Napisano 3 Luty 2005 Autor Napisano 3 Luty 2005 Witam.W niedługim czasie chciał bym zakupi jakiś wykrywacz. Był by to mój pierwszy wykrywacz dlatego mam pytane jaki był by najodpowiedniejszy. Cenowo powinien zmieścić się do 1000zł. Czego mogę oczekiwać po takim sprzęcie? Jaki zasięg np. dla monety 2cm czy hełmu? Czy lepiej kupi polski wykrywacz czy zagraniczny? Proszę o konkretne modele?Pozdrawiam.
jack61 Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Michał poproś moderatora o wklejenie tego postu w dziale sprzet poszukiwawczy bo zaraz zrobi sie zadyma pzdr.
jack61 Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Albo najlepiej wejdz do działu sprzet poszukiwawczy i znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie.Pzdr.Jack61
Michal-01 Napisano 4 Luty 2005 Autor Napisano 4 Luty 2005 Więc przejżałem jeszcze forum i znalazłem nieco informacji. I teraz mam kolejne pytanko - jaki wykrywacz do militariów oraz monet. Czy HS-3 rzeczywiście nie radzi sobie z monetami i innymi drobnymi przedmiotami? Proszę o odpowiedzi.
Soul_Storm Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 HS-3 na militaria jest bardzo dobry, z monetami radzi sobie ale już ustepuje w tym w porównaniu .z innymi wykrywaczami. Ma jeszcze jedną zalete , jest bardzo oszczędny w poborze energi. Osobiście mam ten model i ładne monety , odznaczenia ,guziki nim wyciągałem
cortez Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 Michal-01 zrób sobie liste powiedzmy 10 wykrywaczy na które możesz sobie pozwolić.Sprecyzuj sobie co chcesz w większości znajdować bo szukać to można i wiatru w polu.Przeglądaj archwum tego forum jak i ps.com względem swoich typów i odrzucaj niespełniajce Twoich warunków.Jak Ci zostanie powiedzmy już 3 i nadal będziesz miał dylemat to proponuje skontaktować się z posiadaczami takiego sprzętu w Twoim regionie. Zawsze znajdzie się ktoś kto pokaże Ci jak się działa interesujący Cię model wykrywki i jakie są jej wady a jakie zalety.Na początek polecam kupienie czegoś z jak najleprzą dyskryminacją. Wykrywacz także nie może rozstrajać się co 5 minut i powinien być w miare lekki.A co do zasięgu - ja kopie jak naj głębiej drobnice ale cóż tu już jest coś za coś......Nie kupuj bez zastanowienia ! - wielu już tak umoczyło kase i mieli póżniej problem z odsprzedażą.
majros Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 Witam. Nad zakupem dokładnie sie zastanów, kiedyś z kolega zrzucilismy sie na pierwszy wykrywacz okazał sie kompletnym nieużytkiem który sporo nas kosztował. W naszym przypadku naj gorszym doradcą okazł sie pospiech i wiara w to co o nim było napisane w reklamie, a napisane było naprawde poetycko. Nad drugą wykrywka zastanawiałem sie długo, pamietając pierwszą przygode wolałem zapytac się ludzi z terenu i poczytac opinie o sprzecie na forum. Pozdrawiam i życze owocnego szukania wykrywacza.
andarian Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 Witam,Poczytaj na Forum, napewno cos znajdziesz, w tej cenie to mozesz myslec nad ktoryms z Bounty Hunter, Rutusem Ultra, HS-3, Bartkiem lub Garrett ACE 250,Tym ostatnim wlasnie zaczalem sie bawic i jest naprawde sympatyczny. P.S. Podaj jakis namiar na Siebie do wysle Ci jakies materialy, Pozdrawiam, Grzegorz Talar
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.