Kopi Napisano 3 Luty 2005 Autor Share Napisano 3 Luty 2005 Witam.Już kiedyś zakładałem podobny wątek ale niestety mój komp dał ciała i potraciłem kupę plików, między innymi emile i linki które dostałem od Was. Jest kilka na forum przesłanych przez m.in. Jońcę ale jakoś nie chodzą. Dzięki kompowi utkąłem podczas prac nad moją repliką i jestem nieco wkurzony z tego powodu.Czy mógłbym prosić o pomoc.Z góry dziękuję.PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoncaA Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 masz podwojne szczescie - raz, ze niemal nigdy nie zagladam do innych dzialow forum, jak tylko glowne, a dwa, ze nie wypieprzylem przy ostatnim sprzataniu maszyny skanu Blyskawicy, A nawet potrojne - bo wysylam ci lepsza rozdzielczosc, bez bocianowych ograniczen. A jak juz zrobisz replike, to sie pochwal. Sprawdz poczte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 13 Luty 2005 Autor Share Napisano 13 Luty 2005 Witam.Dzięki serdeczne po raz drugi!!!Jak dokończę dzieło na pewno się pochwalę.PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.