ramov Napisano 2 Luty 2005 Autor Share Napisano 2 Luty 2005 Czołem! Szanowni koledzy rekonstruktorzy - Stowarzyszenie Trójmiejska Grupa Rekonstrukcji Historycznych z Gdyni bardzo chętnie nawiążę kontakt z innymi grupami lub osobami interesującymi się rekonstrukcją historyczną strony sowieckiej z lat 1943-1946 oraz jednostek Ludowego Wojska Polskiego.Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do współpracy - prosimy również wszystkie osoby posiadające jakąkolwiek wiedzę w temacie innych grup na terenie naszego kraju o przesłanie na adres tgrh@tgrh.org informacji o w/w. Z góry dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 Witam.Zobacz wątek Willys bez gwiazdy.A poza tym wiem,że w Łodzi niedługo będzie Dodge z jednostek KBW,ozdobiony kościszkowskim orłem.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 mój kumpel siedzi w rekonstrukcji późnowojennego Rosjanina, ale nie współdziała z żadną grupą... ot tak sobie zbiera mundur :)ale wątpie żeby do was dołączył (i nie dla tego że nie chce...), z Rzeszowa do Trójmiasta jest kawałek drogi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.