MaTi Napisano 2 Luty 2005 Autor Napisano 2 Luty 2005 znacie jakieś linki do gdzie można kupić ten wykrywacz
ziomek11 Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 Witam zobacz mój post: Jaki statyk na militaria...tam proscan dał namiary na mejla!Pozdr.!
Voucur Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Swoją drogą pan Heniu mógłby zamieścić na necie taką najmniejszą choćby stronkę z info nt. kontaktu do siebie i o sprzęcie bo podobne posty pojawiają się notorycznie. Jak kiedyś na stronie Dark'a zamieściłem ogłoszenie o sprzedaży HS-3 to jeszcze pół roku później ludzie prosili mnie o adres i telefon.PS. Pojutrze jadę do Wawy w sprawie naprawy, życzcie mi powodzenia bo jak wykrywacz mi nie ożyje" to zdechnę z nudów. Pozdro.
kocur Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Siema Voucur !Prośbeńka - jak możesz to wpytaj Senior Enrico Smętico w temacie tunningowania dyskryminacji - czy ma coś w zanadrzu, a jeżeli tak to za ile ( i czemu tak drogo) i daj cynk na priv.Mógłbym zadzwonić ale na żywo lepiej się rozmawia ...Ps. Wjedź w drogę, która skończy się ślepo i vis a vis dużego parkingu będzie inna brama - to tam ;-)Pozdrawiam !
ziomek11 Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 O lossie...nie może to byc...zrobili tuning na dyskryminę...daj namiary na ceny itp itd oczywiscie po wizycie u HS
Voucur Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Dzięki za info, znajdzie się jakoś:) Co do tunningu dyskrymy postaram się dowiedzieć jak sprawa się ma.Pozdrawiam, Voucur .
kocur Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 No i jak Voucur? Rozmiawiales z Henrym ?Prawda to o tej dyskrymie ??Pozdrawiam !
Voucur Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 Nieprawda. Pan inżynier nie potwierdza tej informacji. Powiedział w ogóle że ci którzy narzekają na dyskrymę w jego wykrywaczu prawdopodobnie chodzą na automatyku który wg niego powinno stosować się tylko w uzasadnionych przypadkach. Jedyny przewidziany tuning to rurka aluminiowa, która niedługo przestanie być rurką - ma być teraz profil kwadratowy. Pozdro.
kocur Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 Aha. To już wszyscy jesteśmy mądrzejsi. W sumie ma trochę racji ale ja sie nie wypowiadam bo nie używaem innych sprzętów - także nie mam skali porównawczej. Wiem tylko, ze chodząc na dyskryminacji między 3,5 a 4,5 wyciągam odamki wilekości bagnetu, a na łuskach pod ziemią wyje, a na ziemi nie wyje. Jeszcze coś - mam go dopiero od listopada - więc mam jeszcze trochę czasu na opanowanie obsugi machiny.Pozdrawiam i dzięki za info ...
puma Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 hs-3 Warszawa 022- [xx reklama xx] do godz 16 pozdrawiam.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 15:44 11-02-2005
Voucur Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 Kocur, no skoro od listopada to masz jeszcze trochę czasu na to żeby się doszkolić bo mnie to zajęło jakieś pół roku;) Niemniej naprawdę warto. Za naprawę dużo nie zapłaciłem i w ogóle pan Heniu bardzo miły człowiek, oprócz serwisu zostałem poczęstowany kawką (po dość długiej trasie przydała się) i można było pogadać o ostatnich znaleziskach. Na Ponikkowskiego faktycznie dość ciężko trafić za pierwszym razem ale nie jest niewykonalne.Pozdrawiam. Voucur
cromags Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Możecie mi podać na priv namiary na pana Smętkowskiego? Tak zachwalacie HS że zaczynam mieć wątpliwości czy kupować zachodni sprzęt a chcę zmienić wykrywkę.
kocur Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 I jeszcze cos ... robilem wczoraj testy na blacie w pokoju. Kolega ( pni ) zasugerowal mi zebym sprawdzil dzialanie z sygnalem wiodacym na dyskryminacji 3,5 - 4. Wyniki sa imponujace - zasieg wzrosl niemal o 5-8 cm. Robilem testy na obraczce, lusce od M98 i od Ila no i na pilniku do paznokci. Jak ten cholerny snieg stopnieje wyskocze w teren i sprawdze juz normalnie. Ale co ciekawe - do duzych fantow ( luska od Ila i dziurkacz biurowy ) nie ma takich roznic w zasiegu jak z w przypadku mniejszych przedmiotow jesli chodzi o sygnal wiodacy. Czyli z tego wniosek, ze mozna z sygnalem wiodacym spokojnie ruszac na monetki i kolor ( nawet na dyskryminacji miedzy 5 a 6 na zasmieconym terenie, natomiast w przypadku konkretnej militarki lepiej zmniejszyc na 3,5 - 4 i bez sygnalu.Podejrzewam ze jeszcze zmienie zdanie bo w sumie nie dokonczylem testow. W Tv zaczelo sie M jak milosc " i piszczenie wykrywki zostalo niemile ocenione przez moja zone ... No i nie bez znaczenia pozostaje fakt ze robilem je w powietrzu.Pozdrawiam - kocur !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.