wsiarz Napisano 1 Luty 2005 Autor Share Napisano 1 Luty 2005 Zgodnie z zaleceniem daję teamt do rekonstrukcji. Poszukuję wymiarów ew. wykrojów żabki od niemieckiego mausera, do 45 r., najchętniej tych używanych przez LAH we Włoszech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wędrowiec39 Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 polecam: www.repliki.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsiarz Napisano 1 Luty 2005 Autor Share Napisano 1 Luty 2005 Piękne dzięki za adres, ale chciałbym wykonać coś takiego sam (psychiatra mi polecił...taka terapia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 witamjaki model to nie wiem ale napewno od mausagrubość skóry 4 mmpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 na samym dole tam gdzie 2004 rok jest 19mmmysle ze sie na cos przydapozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsiarz Napisano 2 Luty 2005 Autor Share Napisano 2 Luty 2005 Wielkie dzięki! Mam jeszcze jedno pytanie, ile mm jest w miejscu, które zaznaczyłem znakiem zapytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Moja ma prawie dokładnie takie same wymiary (np. to 39 mm).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsiarz Napisano 2 Luty 2005 Autor Share Napisano 2 Luty 2005 Może nie łapię przez to niskie ciśnienie, ale do czego odnoszą się wymiary 83 i 55 mm, poniżej otworu. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 w miejscu ? 29mm55mm od dziury do konca 83 tak dokładnie to 82mm od wysokosci nitów do koncawymiary moga sie róznic o 1mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsiarz Napisano 3 Luty 2005 Autor Share Napisano 3 Luty 2005 Piękne dzięki. A co z wymiarami samego wybrzuszenia, oczywiście chodzi o wymiar skóry na płask". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 86mm72mm ale czy dokładnie to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsiarz Napisano 4 Luty 2005 Autor Share Napisano 4 Luty 2005 Dziękuję. Niech Allah czuwa nad Wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.