Skocz do zawartości

Zastój na tym forum???

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
..witam oczywiście jaja sobie robisz ze nie wiesz?....10 fenigów WMG Wolne Miasto Gdańsk...rok 1932..średnica 21,5....3,5 g wagi....B-Al....rant gładki....cena stan IV 15 zł.....hehe bastus
Napisano
Tak, trochę jaj! A zobaczcie, że tu od pewnego czasu panuje zastój na tym forum. To bylo tak dla odświeżenia, pogoda ??? pozdrawiam
Napisano
Gdyby na giełdach staroci można było znaleźć pewne orginalne monety to ludzie by pisali, ale od jakiegoś czasu obserwuje masowe zalewanie rynku bardzo dobrymi podróbkami (nawet wrzerki maja podrobione o patynie nie wspominając) - dlatego właśnie zrezygnowałem ze zbierania monet - zrobiły się drogie i trudno rozpoznać podrubki.
pozdro
Napisano
Z ziemi żeczywiście jest orginałem (choć nie zawsze), ale co ma zrobić ktoś , kto w swoim życiu znalazł zaledwie 2 monety wdodatku przypadkowo, i zdążył wyżebrać od znajomych wszystko co mieli ???
Narazie monety mam w fazie zawieszonej - brak kasy , brak czasu , wiele innych zainteresowań pochłaniających wolny czas, ale zamierzam do tego kiedyś wrucić - ciągle mam moją pierwszą monetke - grosz SAP , grosik na szczęście :)
pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie