powers Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2005 Witam. Czy któryś z kolegów/koleżanek nie znalazł w bitewnym ferworze mapy zachodnich okolic Szczecina?Niestety jednemu z kolegów wypadła z kieszeni , a poszukiwania po walce nie dały rezultatów.PozdrawiampowersAufklarungs-Abteilung 7 der 4.Panzer-Division Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katzo Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Niestety od nas (STGRH) nikt nie zalazł. Jednocześnie dziękuję koledze Rudemu za odnalezienie mojego granatu (spokojnie - zawleczka na miejscu :P ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiosna Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Po tym jak was spotkałam szukałam tej mapy chwilke ale nic nie znalazlam...chyba ktos sie do niej przytulil...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Witam,na Cigacicach,bezpośrednio przed walką ktoś pożyczył mi opinacze.Nie pamiętam kto to był.Chętnie oddam - ale komu?Przywiozę je do Boryszyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Witam.Jestesmy grupa z Wrosławia ale o ile wiem ,nikt z nas również nie znalazł żadnej mapy,za to zgubiliśmy granat F 1 lecz szczęśliwie się odnalazł po batalii.Pozdrawiam.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielcio Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Ja zagubiłem się ze szwagrem i do teraz nie mozemy sie odnaleźć..... :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.