powers Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Napisano 31 Styczeń 2005 Witam. Czy któryś z kolegów/koleżanek nie znalazł w bitewnym ferworze mapy zachodnich okolic Szczecina?Niestety jednemu z kolegów wypadła z kieszeni , a poszukiwania po walce nie dały rezultatów.PozdrawiampowersAufklarungs-Abteilung 7 der 4.Panzer-Division
Katzo Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 Niestety od nas (STGRH) nikt nie zalazł. Jednocześnie dziękuję koledze Rudemu za odnalezienie mojego granatu (spokojnie - zawleczka na miejscu :P ) Pozdrawiam
Wiosna Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 Po tym jak was spotkałam szukałam tej mapy chwilke ale nic nie znalazlam...chyba ktos sie do niej przytulil...;/
Hansdekawka Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 Witam,na Cigacicach,bezpośrednio przed walką ktoś pożyczył mi opinacze.Nie pamiętam kto to był.Chętnie oddam - ale komu?Przywiozę je do Boryszyna.
pawel_breslau Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 Witam.Jestesmy grupa z Wrosławia ale o ile wiem ,nikt z nas również nie znalazł żadnej mapy,za to zgubiliśmy granat F 1 lecz szczęśliwie się odnalazł po batalii.Pozdrawiam.P.
danielcio Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Ja zagubiłem się ze szwagrem i do teraz nie mozemy sie odnaleźć..... :))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.