Guest Posted March 2, 2002 Share Posted March 2, 2002 czy ktos z was poszukiwacze zajmuje się cięższym sprzętem np pancerką? tereny kieleckie. mam trochę złomu tak na oko ze 3 tony ale smakowite kąski czekają.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2002 Share Posted March 5, 2002 powiedz cos wiecej w jakim celu ten post chcesz sie pocwalic czy cos namiezyles i szukasz pomocy przy wydobyciu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2002 Share Posted March 5, 2002 nie moj rejon a szkoda jak bedziesz mial cos wiecej i bedziesz sie chcial podzielic bede wdzieczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2002 Share Posted March 6, 2002 Teoretycznie ja zajmuję się czołgami,jak trzeba to pomogę,sprzętem też.W kieleckie mam 200 km - nie jest za daleko.Leszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 27, 2002 Share Posted April 27, 2002 Z ktorej czesci kieleckiego jestes wschod czy zachod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.