Gość Napisano 2 Marzec 2002 Share Napisano 2 Marzec 2002 czy ktos z was poszukiwacze zajmuje się cięższym sprzętem np pancerką? tereny kieleckie. mam trochę złomu tak na oko ze 3 tony ale smakowite kąski czekają.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marzec 2002 Share Napisano 5 Marzec 2002 powiedz cos wiecej w jakim celu ten post chcesz sie pocwalic czy cos namiezyles i szukasz pomocy przy wydobyciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marzec 2002 Share Napisano 5 Marzec 2002 nie moj rejon a szkoda jak bedziesz mial cos wiecej i bedziesz sie chcial podzielic bede wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Marzec 2002 Share Napisano 6 Marzec 2002 Teoretycznie ja zajmuję się czołgami,jak trzeba to pomogę,sprzętem też.W kieleckie mam 200 km - nie jest za daleko.Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwiecień 2002 Share Napisano 27 Kwiecień 2002 Z ktorej czesci kieleckiego jestes wschod czy zachod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.