Skocz do zawartości

Freiwillige Crew vol.II

Martino

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 252
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
hej

takie mam pytanko.

skoro czasem biegacie (past) w okolicach Ruskiego B to moze gdzieś koło Korytkowa trafił ktos z was chmarę guzików niemieckich?
nie mówie tu o kilkunastu sztukach ale o kilkuset w jednym miejscu.
Prababcia miała po niemcach kuferek pełen guzików. Kuferek sie gdzieś ostał a guziki zostały wysypane prawdopodonie na smietnik (gdzie nie wiem). Tak sobie pomyslałem że zapytam bo moze cos trrafiliscie??
Napisano
Siemka Hi-Visy ! :)

Big Brother obserwuje Wasze poczynania :) Nawiazlem werbalny kontakt z Panem tutejszych wlosci-niejakim Franzem Nieklanskim :)
Gratuluje oprawy stronki-gut redaktion,gut koloren,gut napisen und fotosen :)
Mam ograniczony dostép do netu ale bede sie staral raz na jakis czas cus skrobnac na lamach forum.
KOPTA TAK DALEJ !

Pozdro for all !!!!!

-Martin (tak sie tera nazywam bo te glupki nie wymawiaja C" :)
Napisano
cześć martino.
co u Ciebie słychać? u mnie wszystko wporządku. kopiemy z Bjarem. chyba namierzę niedługo tą strzelnice po drugiej stronie. dam znać, jak mi się uda.
pozdrawiam. krzysiek.
Napisano
Witam.
Wczoraj przed meczem pojechałem z kumplem na kilka chwilek
na Parking.Oto trofea:
-aluminiowy wieniec na czape Herr (mój pierwszy)
-medal Winterschlacht (oj dawno go nie znalazłem,bedzie ze dwa miesiące)
-czystą blache (niestety...)
-golarke
I oczywiście to co zawsze.
Pozdrawiam

Zwierz
Napisano
Zajebiście! Mówiłem że tam jeszcze coś jest :) Zwierzu możesz fanty dopisywac do wątku w Naszych Odkryciach.
Jesteś dziś wieczorem w domu?

pozdrawiam!

bjar_1
Napisano
Nie ,nie jadę... Ch** wie kiedy pojadę w ten kocioł". Piekarza może weź. Ja wpadnę do Ciebie około 22-ej wieczorkiem jak będziesz...
Dobrych trafień życzę!!!
  • 2 weeks later...
Napisano
Siemka Hi-Visy !

U mnie O.K Okolice piekne-takie szkockie akopane" :) Jedyny ból to to,ze nie mogé kopac :(
Bjar-daj znac czy odwiedzacie Pana J.i czy masz dla mnie jakies dublety Polszczyzny.Gratuluje fantow ! Pozdro dla calego skladu i znajomych !!!!!

-Martin-o
Napisano

Zwierzu - wczoraj byłem u Tomka w Skarzysku ,trochę zdjęć blaszek zrobiłem male tego co On ma nie da się sfotografować wszystkiego - poprostu SZOK!
Kilka nowych blaszek jest u nas na www. w dziale Nieśmiertelniki".
Jak się kiedyś spotkamy ,to opowiem Ci co i jak...

pozdrawiam

Napisano
Siemka Frejowcy !

Bjar ! Napisz co tam w pasie Zoski K." :) Odwiedzacie Pana J.? Masz dla mnie jakies dublety polszczyzny ? W wolnej chwili racz w koncu odpisac na moje wiadomosci, które zostawiam na forum.Wyslij mi na e-maila fotki,ktore robiles u Tomka.
Pozdro dla wszystkich !
Napisano
Cześć Panowie.

Zwierzu - wiesz jak teraz ze mną jest - studia. Pozatym chłopaki nie latają po rewirach bo atakują nad Wisłą...
Jestem z Tomkiem w kontakcie ,tak więc nic nam z jego trafień nie umknie. A co do fantów przez niego posiadanych ,to długo by gadać... Chore rzeczy... Zresztą jak będę w S. to Ci opowiem.

Marcin - u pana J. nie byłem od kiedy byliśmy razem. Pas Zośki nie trzepany... :)
Z dubletów mam dla Ciebie coś z łusek Mauser (powinno Ci coś dojść) i chyba ze dwa polskie Lebele no i szwabski guzik z numerkiem od Wonsów.

pozdro

bjar_1
Napisano
Witam
Bjar.Słyszałem że będziesz dopiero za tydzień.Liczyłem że stykniemy sie jutro na derbach.A ja dzis ide znów na wesele i z kopania nici.Szkoda...
Pozdrawiam

Zwierz
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam.
Ja na razie nie kope...Praca a w dodatku dzień krótki i jeszcze jutro zmieniają czas!
Bjar.
Pamietaj o rozmowie z Tomkiem jak zadzwoni do Ciebie.
Serdecznie pozdrawiam

Zwierz
Napisano
Krzychu wyślij mi swój numer telefonu - ja jak się zjawię w domu to od razu do Ciebie zadzwonię i się dogadamy! Będę w domu chyba już 10-tego z wieczora.

pozdro!
Napisano
Oj,błąd!Tomka poznałem tydzień temu.
Ale swoją drogą gościa chciałem poznać już rok temu a spotykam Go w krzakach w środku lasu!!Dziwny jest ten świat...Naprawdę.

Pozdro jescze raz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie