bjar_1 Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 No ,czyli coś wychodzi. I dobrze ,szkoda że nie ma żadnych bitych blaszek ale w końcu jakaś wyjdzie :)
MaciekC Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 hejtakie mam pytanko.skoro czasem biegacie (past) w okolicach Ruskiego B to moze gdzieś koło Korytkowa trafił ktos z was chmarę guzików niemieckich? nie mówie tu o kilkunastu sztukach ale o kilkuset w jednym miejscu.Prababcia miała po niemcach kuferek pełen guzików. Kuferek sie gdzieś ostał a guziki zostały wysypane prawdopodonie na smietnik (gdzie nie wiem). Tak sobie pomyslałem że zapytam bo moze cos trrafiliscie??
Martino Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Napisano 17 Wrzesień 2005 Siemka Hi-Visy ! :)Big Brother obserwuje Wasze poczynania :) Nawiazlem werbalny kontakt z Panem tutejszych wlosci-niejakim Franzem Nieklanskim :)Gratuluje oprawy stronki-gut redaktion,gut koloren,gut napisen und fotosen :)Mam ograniczony dostép do netu ale bede sie staral raz na jakis czas cus skrobnac na lamach forum.KOPTA TAK DALEJ !Pozdro for all !!!!!-Martin (tak sie tera nazywam bo te glupki nie wymawiaja C" :)
aaaa.gggg Napisano 17 Wrzesień 2005 Napisano 17 Wrzesień 2005 WITAJ HIWI!!!!Co tam u Ciebie?Jak się pracuje?Serdeczne pozdro!!Zwierz
krzychuna5 Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 cześć martino. co u Ciebie słychać? u mnie wszystko wporządku. kopiemy z Bjarem. chyba namierzę niedługo tą strzelnice po drugiej stronie. dam znać, jak mi się uda.pozdrawiam. krzysiek.
bjar_1 Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 Krzysiek - podobno wczoraj dzwoniłeś. O której jutro śmigamy? :)pozdrawiam!
krzychuna5 Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 jednak napiszę:)już wszystko wiesz:)pozdrawiam.
bjar_1 Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 O.K. w takim razie czekam na telefon z dokładnymi informacjami ,tylko od 15.00-15.30 do wieczora może mnie nie być :P
aaaa.gggg Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Witam.Wczoraj przed meczem pojechałem z kumplem na kilka chwilekna Parking.Oto trofea:-aluminiowy wieniec na czape Herr (mój pierwszy)-medal Winterschlacht (oj dawno go nie znalazłem,bedzie ze dwa miesiące)-czystą blache (niestety...)-golarkeI oczywiście to co zawsze.PozdrawiamZwierz
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Zajebiście! Mówiłem że tam jeszcze coś jest :) Zwierzu możesz fanty dopisywac do wątku w Naszych Odkryciach.Jesteś dziś wieczorem w domu?pozdrawiam!bjar_1
aaaa.gggg Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Bjar.Dziś mam wolne.Chyba pojade do lasu ze 4 godz.Jedziesz robić foty?Odpisz teraz
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Nie ,nie jadę... Ch** wie kiedy pojadę w ten kocioł". Piekarza może weź. Ja wpadnę do Ciebie około 22-ej wieczorkiem jak będziesz...Dobrych trafień życzę!!!
aaaa.gggg Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Tak tylko pytałem...Samemu to mi sie nie chce a do Pawła nie mge sie dodzwonić.Ale weekend jest mój!!!!Pozdrawiam
Martino Napisano 5 Październik 2005 Autor Napisano 5 Październik 2005 Siemka Hi-Visy !U mnie O.K Okolice piekne-takie szkockie akopane" :) Jedyny ból to to,ze nie mogé kopac :( Bjar-daj znac czy odwiedzacie Pana J.i czy masz dla mnie jakies dublety Polszczyzny.Gratuluje fantow ! Pozdro dla calego skladu i znajomych !!!!!-Martin-o
aaaa.gggg Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 Bjar.Dzięki wielkie za fanty.Jutro dzwonie o 11:20.PozdroZwierz
bjar_1 Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Zwierzu - wczoraj byłem u Tomka w Skarzysku ,trochę zdjęć blaszek zrobiłem male tego co On ma nie da się sfotografować wszystkiego - poprostu SZOK!Kilka nowych blaszek jest u nas na www. w dziale Nieśmiertelniki".Jak się kiedyś spotkamy ,to opowiem Ci co i jak...pozdrawiam
aaaa.gggg Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 Bjar.A może wybierzemy się z Nim do lasu???Co Ty na to?Póki sezon jeszcze trwa.Zorganizujesz to?PozdrawiamZwierz
Martino Napisano 13 Październik 2005 Autor Napisano 13 Październik 2005 Siemka Frejowcy !Bjar ! Napisz co tam w pasie Zoski K." :) Odwiedzacie Pana J.? Masz dla mnie jakies dublety polszczyzny ? W wolnej chwili racz w koncu odpisac na moje wiadomosci, które zostawiam na forum.Wyslij mi na e-maila fotki,ktore robiles u Tomka.Pozdro dla wszystkich !
bjar_1 Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 Cześć Panowie.Zwierzu - wiesz jak teraz ze mną jest - studia. Pozatym chłopaki nie latają po rewirach bo atakują nad Wisłą...Jestem z Tomkiem w kontakcie ,tak więc nic nam z jego trafień nie umknie. A co do fantów przez niego posiadanych ,to długo by gadać... Chore rzeczy... Zresztą jak będę w S. to Ci opowiem.Marcin - u pana J. nie byłem od kiedy byliśmy razem. Pas Zośki nie trzepany... :) Z dubletów mam dla Ciebie coś z łusek Mauser (powinno Ci coś dojść) i chyba ze dwa polskie Lebele no i szwabski guzik z numerkiem od Wonsów.pozdrobjar_1
aaaa.gggg Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 WitamBjar.Słyszałem że będziesz dopiero za tydzień.Liczyłem że stykniemy sie jutro na derbach.A ja dzis ide znów na wesele i z kopania nici.Szkoda...PozdrawiamZwierz
aaaa.gggg Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 Witam.Ja na razie nie kope...Praca a w dodatku dzień krótki i jeszcze jutro zmieniają czas!Bjar.Pamietaj o rozmowie z Tomkiem jak zadzwoni do Ciebie.Serdecznie pozdrawiamZwierz
Martino Napisano 31 Październik 2005 Autor Napisano 31 Październik 2005 Siemka Frejowcy !Bjar ! Gratulujé blaszki i wielkie dzieki za fotki ! Wyslij mi jesli masz cos wiecej.Pozdro dla calej ekipy!-Martino
bjar_1 Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 Krzychu wyślij mi swój numer telefonu - ja jak się zjawię w domu to od razu do Ciebie zadzwonię i się dogadamy! Będę w domu chyba już 10-tego z wieczora.pozdro!
aaaa.gggg Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 Oj,błąd!Tomka poznałem tydzień temu.Ale swoją drogą gościa chciałem poznać już rok temu a spotykam Go w krzakach w środku lasu!!Dziwny jest ten świat...Naprawdę.Pozdro jescze raz
krzychuna5 Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 Michał, nr telefonu wysłałem na e-maila.pozdrawiam. krzysiek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.