Skocz do zawartości

Freiwillige Crew vol.II

Martino

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Okej Zwierzu będę.
Franek - carska blaszka jest niestety nie moja ,a kolegi pana Cukiernika :) Trafiona na Hucisku ,tym koło nas.

pzdr

bjar_1
  • Odpowiedzi 252
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Wczoraj chora wyprawa - do 23.00 siedzieliśmy w lesie ,bo nie miał kto po nas przyjechać (tzn. po mnie i Piekarza) ,bo Zwierzu najspokojniej w świecie wyszedł sobie z lasu i pojechał ze swoim kolegą do domku nawet nam o tym fakcie nie mówiąc :/ fajnie...
Naprawdę ,czasami zachowujesz się jak gówniarz...
Napisano
Bjar!!!
Nawet mnie nie wk...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laziłem 45 minut po lesie,krzyczałem za Wami że aż Ci co wycinali drzewo robili sobie jaja i się odzywaliDzwoniłem do Piekarza ok.25 razy a abonent niedostępny,puszczałem sms,byłem za Wami na mostku na Kolonie dwa razy,raz już samochodem.Z Wami żadnego kontaktu,akumulatory padły,brak zapasowych.
O Boże po co ja się tłumacze??????!!!!!!!!!Mam to gdzieś!!!!!!
Bjar!!!!
Jak k.. o czymś nie wiesz to najpierw się mnie spytaj a nie będziesz pisał na publicznym Forum.I kto tu się zachowuje jak gównirz...Szkoda gadać...
Pozdrawiam
Okropnie wkurzony Zwierz
Napisano
No dobra ,po co się marszczyć... A jak Ci padły akumulatorki nie mogłeś nas znaleźć? Piekarz miał 12 zapasowych! Umawialismy się ,że jedziemy 20.20 a Ty buch! akumulatorki się skończyły to do domu...
No i nie wkurzaj się bo nie masz chyba o co.
Napisano
masz może wolne 4,5 maj. może jakiś wypad? 4 maja po 12.00, a 5 od rana do bólu. jak co to mam czym jechać. daj znać. marcin ma być w warszawie na uczelni. chyba, że coś się zmieniło.
Napisano
13 mam wolny. daj znać sms. numer mój ma Marcin. jak nie masz teraz z nim kontaktu, to daj znać na forum, w takim wypadku wyślę ci numer na maila.
Napisano
jestem otwarty na propozycje. ja w między czasie sprawdzę okolice żarnowa. jak coś trafię, to dam znać na tym forum. marcinowi wyślę sms, bo znam numer.
Napisano
Dobra - ja spadam do Piotrkowa ,czekają tam mnie 2 wypady - w ten piatek i w sobotę. Dam wam chłopaki znać jak coś wyskoczy ciekawego. Jak cos traficie to wpisujcie w tym watku ,albo skrobnijcie sms'a do Kaśki.

pozdrawiam i do usłyszenia!

bjar_1
Napisano
Co tam panowie? Nic nowego w terenie? Ja w ciągu dwóch wypraw :

- 139 łusek 7,92 x 57 (II RP i Niemcy I w.ś.)
- 1 łuska 9 x 19 Węgry
- 1 łuska 7,63 x 25 Niemcy
- 1 łuska polska o,22 LR
- 7 guzików polskich wz.28
- 8 guzików bieliźnianych
- 2 łódki
- 1 plomba
- 6 kulek szrapnelowych
- 1 kulka muszkietowa
- 5 monet z II RP (5 gr ,2 x 2 gr i 2 x 1 gr)
- 1 polska" boratynka
- i najlepsze - odznaka polska Armii Ochotniczej z 1920 r. ,piękna rzecz ,fotki w sobotę.

pozdr

bjar_1
Napisano
ilości łusek nie liczyłem, ale były:
- mauser polski i niemiecki do 1939
- mosiny carskie
- berdany
- pepeszy
- 1 szt. nagan
pozostałe fanty:
- 6 szt. pocisków berdana (ładny stan)
- monety międzywojenne: po 1 szt.: 1 gr i 5 gr
- monety prl z 1949: 5x5gr; 1x10gr; 1x20gr
- 2x guziki wz.1928
- dziwny mały dzwoneczek
- ciekawa carska odznaka strzelecka (stan idealny)
+ nieśmiertelne guziki z orłem bez korony.
Napisano
+ 2 ączki" carskie na czapkę
pozdrawiam
ps.
jutro nie mogę być w terenie. uszkodziłem miskę olejową i chyba przy okazji pompę olejową w moim samochodzie. tak to bywa, jak na drodze leżą jakieś dziwne rzeczy, których nie powinno być :(
Napisano
No ładnie Krzysiek! Gratuluję zwłaszcza odznaki i bączków ,ja z kolei trafiłem takie cos ,ale niestety nie w naszych terenach...

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=184157&id_forum=10#ost

Michał
Napisano
Witam.
Ja niestety nie będe mógł tak często wyskakiwać do lasu bo pracodawca mnie zarejestrował od 2-go maja i na razie nie mogę przeginać.Ale za jakieś dwa miesiące zamierzam jechać pod namiot to się pokopie!
Pozdrawiam

Zwierz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie