Skocz do zawartości

Freiwillige Crew vol.II

Martino

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Pierwszy wypad i od razu bomba!!!!
Byłem ze znajomym,Smętny zna szczegóły i ....
polska blaszka:KUBARA FR. KAT ZAWIERCIE 14 1915
Jestem cholernie szczęśliwy!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdro.
Zwierz
  • Odpowiedzi 252
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Panowie - patologia! Doszły mi 3 łuski ,ale za to jedna polska - 25 E 67 PK ,pozatym ten niemiec od Marcina i 9 mm Para. Ogólnie fajny spacer. Dziś nigdzie nie jadę :)

bjar_1
Napisano
Marcin doszły mi następujące ilości :

10 - 7,62 x 54R Mosin
10 - 7,92 x 57 Mauser
2 - 8 x 50R Mannlicher
2 - 7,62 x 25 Tokariew
4 - 10,67 x 58R Berdan

razem 28 sztuk ,nawet nieźle.

pzdr

bjar_1
Napisano
Marcin - w razie jakbym nie był dostępny pod moim telefonem :) to dzwoń/pisz na telefon Kaśki ,numer wysłałem Ci na maila!
Zaraz uciekam do Piotrkowa.

bjar_1
Napisano
hey
jak gotowe towarzystwo na wypad?
saperki naostrzone?
baterie naładowane?
Jakiegoś farta mamy wszyscy ostatnio ja tesz walnąłem polską blaszke tzn dwie połówki - stan dobry - ale niestety czysta :(
będe szukał tam dalej do skutku
do czwartku hey
Napisano
A gdzie jedziecie jeśli można wiedzieć, może kiedyś zrobimy współny wyjazd, my teraz robimy w wekendy wyjazdy po dolnym sląsku. Ale może moglibyśmy gdzieś razem pojechać i spotkać się w połowie drogi hehe
Napisano
Byliśmy w Piaskach, ogólnie było bardzo spokojnie, raz nas przestraszyła ekipa na kładach i schowaliśmy się w okopach hehe.
A fanty tak sobie, strasznie dużo dziur po kopiących, chamy nie zasypują po sobie:((
Napisano
Za Mierzeje ktoś kiedyś zdrowo beknie...A wszystko przez tych dziurokopów,co zostawiają rozryte doły...Po nas Kudłaty śladu nie zostało ale są inni,którym to zwisa.
Uwaga chłopaki na leśników.W lesie na Mierzeji-na całej długości trwa wycinka wiatrołomów...Pozd. Miro.
Napisano
Dzięki za informacje ,ale nie pojechaliśmy - plany rozbiły się o kant d... Pozostają nam nasze standardowe miejscówki w okolicy ,dziś jedziemy do lasu - może coś wyjdzie.

pzdr

bjar_1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie