Skocz do zawartości

Freiwillige Crew vol.II

Martino

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 252
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam.
Dziś wypad z ekipą ze Skarzyska.
Wyszły 3 blachy,niestety czyste.Jedna CZYSTA,SAMORÓBKA.Widocznie biedaczyna nie zdążył sobie wybić...Byliśmy równiez u leśniczego bo jakiś buc chciał nas kontrolować.Na szczęsie Tomek zna leśnika odpowiadającego za ten teren.Po tej pie... ustawie zaczyna robić sie niebezpiecznie.
Pozdrawiam

Zwierz
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano
Siemka Frejowcy !

Czy to juz koniec sezonu bo od dluzszego czasu nie widze nowych wpisow.
Jako,ze nie wiem kiedy nastepnym razem wpadne na Net-a juz teraz skladam Wam zyczenia Wesolych Swiat oraz Szszesliwego Nowego Roku a co za tym idzie wielu niezapomnianych wypraw w teren obfitujacych w fanty !!!!

Pozdrawiam serdecznie

-Marcin
Napisano
Siemka !

U mnie wszystko O.K Mam teraz tydzien urlopu i jezdzimy troche z Sylwia po Szkocji.
Franz na swieta jedzie do Polski wiec moze sie spotkacie na szkieletczyznie :)

Pozdro dla Wszystkich !

-Marcin
Napisano
moze nie na temat ale martino gdzie siedzisz w Szkocji bo ja w Shildon chociaz teraz mam urlop swiateczny pzdr i zycze Spokojnych swiat pzdr obert8
Napisano
Witaj Bjar.
Jak tylko będzie można to możemy jechać np.z Frankiem jak przyjedzie.Tylko kurde nie wiem czy będe gdzieś wybywał w święta.Ale pomysł przedni.

Pozdrawiam
Zwierz
P.S.WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
Napisano
Joł!
Dziś byłem u babki i jechałem przez Ruski Bród ,warunki do kopania nędzne - pełno śniegu ,wszystko topnieje i spływa... A tymczasem w Przysusze już ani grama śniegu! Mam nadzieję panie Zwierzu ,że 30 albo 31 grudnia gdzieś wyskoczę bo w domu już nie daję rady... albo skoczymy na Boków porobić tych zdjęć...

pozdrawiam
Napisano
Wiam Bjar.
A robiłeś jakieś foty na Ruskim?Był Pan Janek?Ja też już nie daje rady...Moja chęć kopania jest ogromna!
A 30-31 nie ma sprawy.Ale ja chyba wezme wykrywke bez względu na pogode.A tak na marginesie to zazdroszcze chłopakom na Mierzei.Mają sezon prawie cały rok.I powiem Ci że jest coś w tym powiedzeniu że Pi... jak w kieleckiem".

Pozdrawiam
Zwierz
Napisano
Brama była zamknięta... nie robiłem żadnych zdjęć bo mi się śpieszyło. Zawitam dziś albo jutro do Ciebie to pogadamy.

I po co zazdrościć ludziom z Mierzei skoro już w Przysusze nie ma sniegu ;)

pozdrawiam
Napisano
Witam ponownie !

Bjar-wyslij mi w wolnej chwili na maila jakies nowe fotki-z gory dzieki !
Dajcie znac jesli spotkacie sie z Franzem.

Pozdro dla Ekipy !

-Marcin
Napisano
Hej Marcin!

Nowych zdjęć żadnych nie mam - nie ma wykopków ze względu na fatalną pogodę ,przedwczoraj topniało a od wczoraj znów śnieg sypie...
Zwierzu miał dziś dzwonić do Franza ,bo tamten nie daje znaku życia. Nie wiadomo czy jest w W-wie czy na wsi... jakby był to skoczylibyśmy na RB w celu wykonania kilku zdjęć :) W sumie - wszystko po staremu...
Pozdrów Sylwię :)

Michał

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie