bjar_1 Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 Hej!Zwierz - gratulacje :) stykniemy się jutro albo w sobotę ,to pogadamy!pzdrbjar_1
aaaa.gggg Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 Witam.Dziś wypad z ekipą ze Skarzyska.Wyszły 3 blachy,niestety czyste.Jedna CZYSTA,SAMORÓBKA.Widocznie biedaczyna nie zdążył sobie wybić...Byliśmy równiez u leśniczego bo jakiś buc chciał nas kontrolować.Na szczęsie Tomek zna leśnika odpowiadającego za ten teren.Po tej pie... ustawie zaczyna robić sie niebezpiecznie.PozdrawiamZwierz
aaaa.gggg Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Witam.Wyszła cwiartka blachy.Widać tylko 4./J....PozdroZwierz
osterode Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 Cześć frejowcy. Mam do was prośbę możecie podać numer na komórkę Bjara_1 na priv. Pilna sprawa.pozdro
Martino Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Napisano 12 Grudzień 2005 Siemka Frejowcy !Czy to juz koniec sezonu bo od dluzszego czasu nie widze nowych wpisow.Jako,ze nie wiem kiedy nastepnym razem wpadne na Net-a juz teraz skladam Wam zyczenia Wesolych Swiat oraz Szszesliwego Nowego Roku a co za tym idzie wielu niezapomnianych wypraw w teren obfitujacych w fanty !!!!Pozdrawiam serdecznie-Marcin
aaaa.gggg Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 Siemka Hiwi.U nas śniegi i plucha.Zero kopania...Dzięki za życzenia i nawzajem!!PozdrawiamZwierz
aaaa.gggg Napisano 15 Grudzień 2005 Napisano 15 Grudzień 2005 A nasz Franio to co się nie odzywa???Napisz co u Ciebie??Jak żyjesz i w ogóle...PozdrawiamZwierz
aaaa.gggg Napisano 16 Grudzień 2005 Napisano 16 Grudzień 2005 ALE NAWALIŁO ŚNIEGU.Chyba koniec sezonu...Kurde!!!Pozdrawiam Zwierz
Martino Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Napisano 21 Grudzień 2005 Siemka !U mnie wszystko O.K Mam teraz tydzien urlopu i jezdzimy troche z Sylwia po Szkocji.Franz na swieta jedzie do Polski wiec moze sie spotkacie na szkieletczyznie :)Pozdro dla Wszystkich !-Marcin
obert8 Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 moze nie na temat ale martino gdzie siedzisz w Szkocji bo ja w Shildon chociaz teraz mam urlop swiateczny pzdr i zycze Spokojnych swiat pzdr obert8
bjar_1 Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 Zwierzu - może wypadniemy na Ruski Bród jakoś w święta? Chciałbym zrobic kilka zdjęć na stronkę...bjar_1
aaaa.gggg Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 Witaj Bjar.Jak tylko będzie można to możemy jechać np.z Frankiem jak przyjedzie.Tylko kurde nie wiem czy będe gdzieś wybywał w święta.Ale pomysł przedni.PozdrawiamZwierzP.S.WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
bjar_1 Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 Ano przedni ,przedni! Z sentymentu wybrał bym się w tamte rejony. Wpadnę do Ciebie na dniach to pogadamy.
bjar_1 Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 Joł! Dziś byłem u babki i jechałem przez Ruski Bród ,warunki do kopania nędzne - pełno śniegu ,wszystko topnieje i spływa... A tymczasem w Przysusze już ani grama śniegu! Mam nadzieję panie Zwierzu ,że 30 albo 31 grudnia gdzieś wyskoczę bo w domu już nie daję rady... albo skoczymy na Boków porobić tych zdjęć...pozdrawiam
aaaa.gggg Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 Wiam Bjar.A robiłeś jakieś foty na Ruskim?Był Pan Janek?Ja też już nie daje rady...Moja chęć kopania jest ogromna!A 30-31 nie ma sprawy.Ale ja chyba wezme wykrywke bez względu na pogode.A tak na marginesie to zazdroszcze chłopakom na Mierzei.Mają sezon prawie cały rok.I powiem Ci że jest coś w tym powiedzeniu że Pi... jak w kieleckiem".PozdrawiamZwierz
bjar_1 Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 Brama była zamknięta... nie robiłem żadnych zdjęć bo mi się śpieszyło. Zawitam dziś albo jutro do Ciebie to pogadamy.I po co zazdrościć ludziom z Mierzei skoro już w Przysusze nie ma sniegu ;)pozdrawiam
Martino Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 Siemka !obert8-jestem w Tarbet-godzina drogi od Glasgow.Pozdro !-Marcin
Martino Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 Witam ponownie !Bjar-wyslij mi w wolnej chwili na maila jakies nowe fotki-z gory dzieki !Dajcie znac jesli spotkacie sie z Franzem.Pozdro dla Ekipy !-Marcin
bjar_1 Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Hej Marcin!Nowych zdjęć żadnych nie mam - nie ma wykopków ze względu na fatalną pogodę ,przedwczoraj topniało a od wczoraj znów śnieg sypie...Zwierzu miał dziś dzwonić do Franza ,bo tamten nie daje znaku życia. Nie wiadomo czy jest w W-wie czy na wsi... jakby był to skoczylibyśmy na RB w celu wykonania kilku zdjęć :) W sumie - wszystko po staremu...Pozdrów Sylwię :)Michał
bjar_1 Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Zwierzu dzwoniłeś w końcu do tego Franka? Są jakieś dobre wieści?bjar
aaaa.gggg Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Witam.Dzwoniłem do Frania.Jest u siebie na N.ale niestety jutro z rana wyjeżdża w góry.Szkoda...PozdrawiamZwierz
bjar_1 Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 I nie dał znaku życia... szkoda. Teraz już chyba nie ma opcji żeby pojechać... :(pozdro!
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Wystrzałowego sylwestra i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2006 dla całej ekipy!!! :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.