Skocz do zawartości

Jaki statyk z dyskryminą na militaria? Pomocy!

ziomek11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Towarzysze!
Jakiego statyka z dyskryminą proponujecie na militaria.
Może łaktek 6000 lub 3900 czy też któryś z naszych rodzimych?
Może jakieś własne doswiadczenia w tym temacie, gdyż zamiatanie dynamikiem w okopie to masakra,a po włączeniu statyka ginie dyskryminacja i łapiesz druty, gwóździki śrubki, kawałki met. łusek i innne badziewie!
Napisano
a co ci ukradliśmy, że do nas towarzysze mówisz?
a tak bardziej poważnie na militaria i nietylko polecał bym geoscan i bartek
Napisano
Do lisa:
Pracowałeś na tym spzęcie?
Jeśli tak, to napisz cos o tym, bardzo mnie to interesuje.
Jeżeli tylko chodziłeś z kimś kto ma taki sprzęt, to też napisz jak mu sie pracował, wynuiki, itp, itd.
Ogólnie big dzieki za odpowiedź!
Pozdr. Ł.W.
Napisano
Ze Smetkiem to jestem nie w temacie...ale to chyba dynamik/chodzi o HS3/ o tych nowych zupełnie nic nie wiem ponoć sa jakies nowe typy z dyskrymina...
Napisano
Mam HS-3 prawie 4 lata jestem z niego bardzo zadowolony ,dobre osiągi,tania eksploatacja. Na militaria jeden z lepszych. Innych polskich nie znam, na pewno lepszy na militarke od vikinga 5 i 6dx2.
Napisano
Ja osobiscie preferuje do poszukiwania militariow Garrett CX Plus (tym bardziej, ze na drobnice tez sie spisuje) Dyskryminacje ma bardzo dobra, tryb statyczny i dynamiczny (niestety dyskryminacja tylko w dynamicznym). W dodatku zawsze mozna do niego podpiac przystawke Two Box. Pozdrawiam, Grzegorz Talar.
Napisano
Witam. Kup sobie hs-3 i nie bediesz miał żadnych problemów, łatwy w obsłudze i skuteczny, na militarke super ja sam mam go pare lat i moich paru kolegów go ma,nikt nie nażeka. Pozdrawiam.
Napisano
szukałem hunterem geo i dla testów zakopałem puszke piwną na 120 cm i wykrył bez problemów, boratynki wyciągałem z 30 cm tak że zachodnie whitesy,garety, minelaby itp.pobija ale tylko pod względem zasięgów
Napisano
Majros!
Jeżeli masz to daj jakieś namiary na inż. Smętka" tj. tel. lub adres bo niestety nie mogę do niego trafić!
No i dzięki z odp.

Pozdr.
Napisano
HS-3 i bedziesz bardzo zadowolony.
Ja zwykle szukam cewką 25 i osiagi niezłe.
No oczywiscie nie licz na czeste trafienia drobnicy.
Boratynki itp.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie