Szczur Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Napisano 25 Styczeń 2005 elokiedys w lesie znalazłem szklany flakonik, wysokosc ok 9 cm, szerokosc 1,5 cm, taki prostokątny kształt, chyba był zatykany na korek.z jednej strony napis: Elsa-fluid, dalej : Feller Stubicawie ktoś do czego słuzył, i kiedy? prosze o identyfikacjepzdrw
Szczur Napisano 28 Styczeń 2005 Autor Napisano 28 Styczeń 2005 spox, dzięki Monti ! lek na wszystko" hehe. ;) czyli jakas starsza ta Szklanka" :Ppzdrw
Szczur Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Napisano 25 Styczeń 2005 elokiedys w lesie znalazłem szklany flakonik, wysokosc ok 9 cm, szerokosc 1,5 cm, taki prostokątny kształt, chyba był zatykany na korek.z jednej strony napis: Elsa-fluid, dalej : Feller Stubicawie ktoś do czego słuzył, i kiedy? prosze o identyfikacjepzdrw
Pytanie
Szczur
kiedys w lesie znalazłem szklany flakonik, wysokosc ok 9 cm, szerokosc 1,5 cm, taki prostokątny kształt, chyba był zatykany na korek.
z jednej strony napis: Elsa-fluid, dalej : Feller Stubica
wie ktoś do czego słuzył, i kiedy? prosze o identyfikacje
pzdrw
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.