sebulaa Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Napisano 22 Styczeń 2005 kto ma lepsze zdjęcia , opis , schemat tego rewolweru , jest to włoski Glisenti t 1890 roku , potrzebne mi są dane do odtworzenia brakujących elementów , czyli lufy i bębenka , z góry dziękuje za pomoc
sebulaa Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Napisano 29 Styczeń 2005 dzięki za pomoc , jack61 jak by ci się trafiła ta płytka z rysunkami to byś mi wiele pomógł z góry dziękuje.może na e maila te zdjęcia większe wejdą sebulaa@wp.pl
jack61 Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 mam troche fotek a i gdzies na cd mam chyba rysunki
jack61 Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 I jeszcze taki egz.Jezeli jeszcze cos znajde to wklejePzdr Jack61
Pytanie
sebulaa
kto ma lepsze zdjęcia , opis , schemat tego rewolweru , jest to włoski Glisenti t 1890 roku , potrzebne mi są dane do odtworzenia brakujących elementów , czyli lufy i bębenka , z góry dziękuje za pomoc
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.