Guest Posted March 1, 2002 Share Posted March 1, 2002 Jak zbudować pierwszy , ale nie najgorszy wykrywacz? Jak możecie prześlijcie mi jakieś plany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2002 Share Posted March 1, 2002 lepiej kup - chyba że jesteś elektronikiem jak nie to www.allegro.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2002 Share Posted March 1, 2002 To może lapiej , gdzie kupić tani wykrywacz(na początek możę być szajs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2002 Share Posted March 2, 2002 tanie mieso to psy jedzą.biednych nie stać na tandetę. tylko się będziesz denerwować.lepiej poczekaj i kup coś normalnego. do sezonu jeszcze troche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2002 Share Posted March 2, 2002 to\coś lepszego\" kosztuje ponad 1000 i jest poza zasięgiem większości - chyba że jest się kawalerem :-((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2002 Share Posted March 2, 2002 A tak cos za 200-300?Co o tym myślicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2002 Share Posted March 2, 2002 też nie jestem kawalerem. ale więksym problemem dla mnie jest wolny czas niż wykrywacz. ja długo pracowałem na pożyczanym od kolegi. aż trafił mi sie super wykop i kupiłem pożądny. szczęście w poszukiwaniach :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2002 Share Posted March 3, 2002 Też nie jestem kawalerem. :-))Ale uważam iż jeśli cię to nie interesuje to nie inwestuj za dużo !Chyba że masz bakcyla !No to 1000.00 trzeba położyć, hm pytanie czy się opłaca ? na to ci nie odpowiem - zobacz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2002 Share Posted March 4, 2002 Dzięki wszystkim za wszystko ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2002 Share Posted March 4, 2002 Przede wszystkim musisz mieć sprawdzoną na 100% dokumentację z dokładnym opisem budowy i strojenia wykrywacza. Próbowałem raz wykonać wykrywacz VLF, którego dokumentację znalazłem w internecie - poświęciłem mnóstwo czasu i wykrywacz nie działał.Ostatacznie kupiłem Smętka.Dokumentacje możesz sobie kupić na stronach, które podam na końcu. Autorzy tych stron tylko co do niektórych dokumentacji zapewniają,że są na 100% pewne i osobiście przez nich przetestowane, co świadczy o skali trudności. Jednak zbudować samemu wykrywacz to duża frajda. Jeśli nie jesteś elektronikiem i nie posiadasz oscyloskopu możesz kupić dokumentację i cewki oraz konstrukcję nośną wykonać samodzielnie, a budowę elektroniki i strojenie zlecić np. znajomemu elektronikowi.www.republika.pl/demet/index.htmwww.republika.pl/h_selektor/pliki/zawartosc.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2002 Share Posted March 6, 2002 wykonałem vlf-a z interku i działa (lichy elektronik z ciebie ;-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.