Gość Napisano 1 Marzec 2002 Share Napisano 1 Marzec 2002 Jak zbudować pierwszy , ale nie najgorszy wykrywacz? Jak możecie prześlijcie mi jakieś plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marzec 2002 Share Napisano 1 Marzec 2002 lepiej kup - chyba że jesteś elektronikiem jak nie to www.allegro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marzec 2002 Share Napisano 1 Marzec 2002 To może lapiej , gdzie kupić tani wykrywacz(na początek możę być szajs) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marzec 2002 Share Napisano 2 Marzec 2002 tanie mieso to psy jedzą.biednych nie stać na tandetę. tylko się będziesz denerwować.lepiej poczekaj i kup coś normalnego. do sezonu jeszcze troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marzec 2002 Share Napisano 2 Marzec 2002 to\coś lepszego\" kosztuje ponad 1000 i jest poza zasięgiem większości - chyba że jest się kawalerem :-((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marzec 2002 Share Napisano 2 Marzec 2002 A tak cos za 200-300?Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marzec 2002 Share Napisano 2 Marzec 2002 też nie jestem kawalerem. ale więksym problemem dla mnie jest wolny czas niż wykrywacz. ja długo pracowałem na pożyczanym od kolegi. aż trafił mi sie super wykop i kupiłem pożądny. szczęście w poszukiwaniach :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marzec 2002 Share Napisano 3 Marzec 2002 Też nie jestem kawalerem. :-))Ale uważam iż jeśli cię to nie interesuje to nie inwestuj za dużo !Chyba że masz bakcyla !No to 1000.00 trzeba położyć, hm pytanie czy się opłaca ? na to ci nie odpowiem - zobacz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marzec 2002 Share Napisano 4 Marzec 2002 Dzięki wszystkim za wszystko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marzec 2002 Share Napisano 4 Marzec 2002 Przede wszystkim musisz mieć sprawdzoną na 100% dokumentację z dokładnym opisem budowy i strojenia wykrywacza. Próbowałem raz wykonać wykrywacz VLF, którego dokumentację znalazłem w internecie - poświęciłem mnóstwo czasu i wykrywacz nie działał.Ostatacznie kupiłem Smętka.Dokumentacje możesz sobie kupić na stronach, które podam na końcu. Autorzy tych stron tylko co do niektórych dokumentacji zapewniają,że są na 100% pewne i osobiście przez nich przetestowane, co świadczy o skali trudności. Jednak zbudować samemu wykrywacz to duża frajda. Jeśli nie jesteś elektronikiem i nie posiadasz oscyloskopu możesz kupić dokumentację i cewki oraz konstrukcję nośną wykonać samodzielnie, a budowę elektroniki i strojenie zlecić np. znajomemu elektronikowi.www.republika.pl/demet/index.htmwww.republika.pl/h_selektor/pliki/zawartosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Marzec 2002 Share Napisano 6 Marzec 2002 wykonałem vlf-a z interku i działa (lichy elektronik z ciebie ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.