-S- Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 ja lubie, pozatym gram w warhammera zarówno bitewniaka jak rpg
Asael Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 No, ja jestem... ;) Baldurek był i jest moją ulubioną grą -potrafiłem wiele godzin przesiedzieć przed kompem niszcząc wszelkie zło zagrażające Wybrzeżu Mieczy ;) Lobo, grałeś w NTotSC?
Lobo26 Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Napisano 29 Styczeń 2005 Niestety nie grałem. Jakiś dodatek to jest ? w wersji Saga Baldurs Gate" tego nie zaobserwowalem, chyba ze to jakaś nakładka z sieci ?
Asael Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 NTotSC to polski mod do BG1, moim zdaniem najlepszy.Dodaje od groma nowych przedmiotów, sporo NPC,lokacji i zadań. Minusem może być to, że najgroźniejsze postacie z klasycznego BG stają się trochę za łatwe do pokonania po zainstalowaniu moda... :)Pod tym linkiem możesz go sciągnąć:http://www.cdprojekt.info/wszystko_o_grze.asp?action=ShowGame&gid=13
Gryf Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Baldur wymiata pod kazdym wzgledem a diablo to nie rpg tylko jedna wielka sieczka!!!Bardzo polecam Swiatynie pierwotnego zla jest konkretna a poza tym jest oparta na AD&D 3.5 co daj multum mozliwosc w walce.Jedynym minusem chyba jest tylko to ze jest strasznie maly swiat(swiat greyhawka)ni i krotka.Ale grafika jest kozacka!Bardzo polecam.
vonadamski Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Witam!!!Baldurs to podstawa. Przeszedlem po dwa razy obie części :) Polecam Ice wind dale. Jesli chodzi o Swiątynie pierwotnego zła to uważam iż jest spoko ale stanąłem w jednym miejscu i p.pa. Zaraz zapodam nowy temat :)Z powazaniem vonadamski
MaciekC Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 witamradze grać najpierw w 1 część BG a potem w 2. ja zrobiłem błąd i przeszedłem najpierw 2 cześć. Gra jest boska grywalnoś i klimat super
Lobo26 Napisano 4 Luty 2006 Autor Napisano 4 Luty 2006 Ostatno cos mnienapadlo i gram a Diablo. Kurcze mimo że tę grę kilka razy przeszedlem to i tak wciąż mi się podoba. Ma swoj klimacik tak jak BG ! Ktoś gra w to jeszcze ?
Kaba Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 Lobo sam aktualnie czarką od czasu do czasu stukne sobie poziom w diabełka tyle że 2 + dodatek :)BG I i II tez nieraz odkurze :)Czasem :- Kozaki- JA2- THPS2Teraz gram mało jednak kiedyś za czasów 486 25MHz noce i dnie siedziało się przy np. Herosach 2 , Otchłani - taka tekstówka..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.