-S- Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 ja lubie, pozatym gram w warhammera zarówno bitewniaka jak rpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asael Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 No, ja jestem... ;) Baldurek był i jest moją ulubioną grą -potrafiłem wiele godzin przesiedzieć przed kompem niszcząc wszelkie zło zagrażające Wybrzeżu Mieczy ;) Lobo, grałeś w NTotSC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2005 Niestety nie grałem. Jakiś dodatek to jest ? w wersji Saga Baldurs Gate" tego nie zaobserwowalem, chyba ze to jakaś nakładka z sieci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asael Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 NTotSC to polski mod do BG1, moim zdaniem najlepszy.Dodaje od groma nowych przedmiotów, sporo NPC,lokacji i zadań. Minusem może być to, że najgroźniejsze postacie z klasycznego BG stają się trochę za łatwe do pokonania po zainstalowaniu moda... :)Pod tym linkiem możesz go sciągnąć:http://www.cdprojekt.info/wszystko_o_grze.asp?action=ShowGame&gid=13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryf Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Baldur wymiata pod kazdym wzgledem a diablo to nie rpg tylko jedna wielka sieczka!!!Bardzo polecam Swiatynie pierwotnego zla jest konkretna a poza tym jest oparta na AD&D 3.5 co daj multum mozliwosc w walce.Jedynym minusem chyba jest tylko to ze jest strasznie maly swiat(swiat greyhawka)ni i krotka.Ale grafika jest kozacka!Bardzo polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Witam!!!Baldurs to podstawa. Przeszedlem po dwa razy obie części :) Polecam Ice wind dale. Jesli chodzi o Swiątynie pierwotnego zła to uważam iż jest spoko ale stanąłem w jednym miejscu i p.pa. Zaraz zapodam nowy temat :)Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 witamradze grać najpierw w 1 część BG a potem w 2. ja zrobiłem błąd i przeszedłem najpierw 2 cześć. Gra jest boska grywalnoś i klimat super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 4 Luty 2006 Autor Share Napisano 4 Luty 2006 Ostatno cos mnienapadlo i gram a Diablo. Kurcze mimo że tę grę kilka razy przeszedlem to i tak wciąż mi się podoba. Ma swoj klimacik tak jak BG ! Ktoś gra w to jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerjager Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Ba, Lobo jeszcze sie pytasz...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Lobo sam aktualnie czarką od czasu do czasu stukne sobie poziom w diabełka tyle że 2 + dodatek :)BG I i II tez nieraz odkurze :)Czasem :- Kozaki- JA2- THPS2Teraz gram mało jednak kiedyś za czasów 486 25MHz noce i dnie siedziało się przy np. Herosach 2 , Otchłani - taka tekstówka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.