Marcus Napisano 11 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2003 Prosze o pomoc w identyfikacji zdjęcia. W jakich latach była używana przez wojska radzieckie. I czy je to oficerska, piechota. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 14 Styczeń 2003 Share Napisano 14 Styczeń 2003 Ja mam identyczną, wykopek, więc mogę stwierdzić z pewnośćią że to klamra z II WŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus Napisano 11 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2003 Prosze o pomoc w identyfikacji zdjęcia. W jakich latach była używana przez wojska radzieckie. I czy je to oficerska, piechota. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus Napisano 11 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2003 A oto zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus Napisano 11 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2003 i z drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Marcus
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.