Skocz do zawartości

O jeden most za daleko w Poznaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
to jeszce nic!! Mi i Schrekowi filmówka dała Enfieldy bez iglic!!!. Jakiez było nasze zdziwienie gdy przy oddaniu strzału kontrolnego nad warta był tylko odgłos suchego strzału. Szybko w willisa i gazem do bazy po wymiane. Na szczęscie dostaliśmy juz ładnei pukające i problemów nie było. trzeba je tylko było ładowac pojedyńczo bo inaczej zacinały sie w komorze. Prawie zupełnie jak muszkiety :DD
  • Odpowiedzi 200
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Filmówka jest przykra ale niestety jesteśmy na nią skazani. Zżarty wykop lepiej działa niż ich sprzęty, które są w bdb stanach nie ukrywając.
Napisano
Myślałem że tylko ja miałem ten problem. Następnym razem załaduję broń przy ich samochodzie i wypróbuję. Dopiero wtedy zapłacę. Jeżeli na paru imprezach nie będą mieli chętnych może wtedy się zastanowią. To co robia w tej chwili to zwykłe złodziejstwo.
Napisano
iglic nie było a przynajmniej były mocno sciete - bo nic nie było widać. po prostu brak słów. A najlepiej że jak wróciłem to facet z rozbrajająca szcerością powiedział: Łee to co myśmy wzieli...??? - a myślałem że dobre nam załadował...." normalnie no comments.
  • 2 weeks later...
Napisano

Tymczasem, gdy Tommies i Yankees sieją spustoszenie na brzegu południowym, na północnym do natarcia ruszają Grun Teufeln" na swoim uroczym pojeździe.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie