Gewer Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Napisano 15 Styczeń 2005 Witam ostatnio udało się mnie wykopać coś takiego, przypomina niby nóż okopowy ale sam niewiem proszę o pomoć w identyfikacji tego fantu.Pozdr. Gewer
Voucur Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 Nóż jak nóż, ostatnio wykopałem 4 czy 5 podobnych z kumplami na ziemiankach HJ, żaden nie był do siebie podobny. Także stado scyzoryków. Nie rozumiem czemu oni tak wyrzucali te, poręczne przecież, nożyki.
U96 Napisano 17 Styczeń 2005 Napisano 17 Styczeń 2005 na jakich pozycjach wyszedł, bo ja wykopałem podobny ale na bolszewickich.Adam
Gewer Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Napisano 15 Styczeń 2005 Witam ostatnio udało się mnie wykopać coś takiego, przypomina niby nóż okopowy ale sam niewiem proszę o pomoć w identyfikacji tego fantu.Pozdr. Gewer
Pytanie
Gewer
Witam ostatnio udało się mnie wykopać coś takiego, przypomina niby nóż okopowy ale sam niewiem proszę o pomoć w identyfikacji tego fantu.
Pozdr. Gewer
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.