kocur Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2005 Zawsze zastanawia mnie jak mogą czuć się Niemcy grający np w MOHAA, CoD, H&D lub inne tego typu gierki. Ja osobiście źle się czułem w kampanii polskiej w Panzer'sach lub Blitzkriegu strzelając do Polaków. Nie oczekuję może odpowiedzi ale zapraszam do dyskusji ... ( Może ma ktoś znajomych z Niemiec i ma na ten temat jakieś zdanie )Pozdrawiam Kocur ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Myślę, że na pewno niektórzy czują się jakoś nieprzyjemnie, ale raczej młodych maniaków komputerowych niewiele obchodzi to, czy strzelają do swoich rodako. Dużo osób zresztą rozumie, że Niemcy podczas wojny były wyjątkowo zbrodniczym państwem, więc traktują te gry raczej w kontekście walki ze złem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.