vonadamski Posted January 9, 2003 Author Posted January 9, 2003 Witam!!!Własnie ogladam sobie program o terenie obwodu kaliningradzkiego. Reporterzy rozmawiaja na przemian z rosjanami, niemcami ktorzy tam pozostali po 45 i niemcami ktorzy odwiedzaja te tereny. Naprawde interesujace. Byla wypowiedz niemca ktory stwierdzil ze cala wojna byla przez Polakow ktorzy zaslaniajac sie anglikami planowali napad na III rzesze. On jednak :D nie ma zalu do Polakow. Nawet w dziecinstwie w hitlerjugend jak tez i inni nawet w SS spiewali ze w jakims miescie w polsce mieszka najpiekniejsza kobieta:D. Wielu z was wie ze cenie wehrmacht jako armia ale takie wypowiedzi podnosza mi cisnienie tak bardzo......Z powazaniem vonadamski
Guest Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Tez ogladalem ten program.Strzasznie mnie wnerwil ten koles jak to powiedzial,ze polska szykowala sie na zaatakowanie niemiec.A oni to niby co niewiniątka...
Guest Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 tez ogladalem.mnie to tez wk...a takze to ze granica na odrze jest to rzecz umowna i mozna to zmienic na korzysc niemiec.krew mnie zalewa
Guest Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 Po wejściu do unii granice naprawdę staną się umowne i nastąpi wtórna kolonizacja Ziem Odzyskanych w dużej mierze przez Niemców. Kto wie, jak ta cała unia się skończy jeśli ewentualnie (odpukać) wystąpi ogólnoświatowy kryzys, jak w latach trzydziestych.Pozdrawiam
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.