Skocz do zawartości

Program na Planete

vonadamski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!!!

Własnie ogladam sobie program o terenie obwodu kaliningradzkiego. Reporterzy rozmawiaja na przemian z rosjanami, niemcami ktorzy tam pozostali po 45 i niemcami ktorzy odwiedzaja te tereny. Naprawde interesujace. Byla wypowiedz niemca ktory stwierdzil ze cala wojna byla przez Polakow ktorzy zaslaniajac sie anglikami planowali napad na III rzesze. On jednak :D nie ma zalu do Polakow. Nawet w dziecinstwie w hitlerjugend jak tez i inni nawet w SS spiewali ze w jakims miescie w polsce mieszka najpiekniejsza kobieta:D.
Wielu z was wie ze cenie wehrmacht jako armia ale takie wypowiedzi podnosza mi cisnienie tak bardzo......

Z powazaniem vonadamski
Napisano
Tez ogladalem ten program.
Strzasznie mnie wnerwil ten koles jak to powiedzial,ze polska szykowala sie na zaatakowanie niemiec.
A oni to niby co niewiniątka...
Napisano
tez ogladalem.
mnie to tez wk...
a takze to ze granica na odrze jest to rzecz umowna i mozna to zmienic na korzysc niemiec.
krew mnie zalewa
Napisano
Po wejściu do unii granice naprawdę staną się umowne i nastąpi wtórna kolonizacja Ziem Odzyskanych w dużej mierze przez Niemców. Kto wie, jak ta cała unia się skończy jeśli ewentualnie (odpukać) wystąpi ogólnoświatowy kryzys, jak w latach trzydziestych.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie