vonadamski Napisano 9 Styczeń 2003 Autor Napisano 9 Styczeń 2003 Witam!!!Własnie ogladam sobie program o terenie obwodu kaliningradzkiego. Reporterzy rozmawiaja na przemian z rosjanami, niemcami ktorzy tam pozostali po 45 i niemcami ktorzy odwiedzaja te tereny. Naprawde interesujace. Byla wypowiedz niemca ktory stwierdzil ze cala wojna byla przez Polakow ktorzy zaslaniajac sie anglikami planowali napad na III rzesze. On jednak :D nie ma zalu do Polakow. Nawet w dziecinstwie w hitlerjugend jak tez i inni nawet w SS spiewali ze w jakims miescie w polsce mieszka najpiekniejsza kobieta:D. Wielu z was wie ze cenie wehrmacht jako armia ale takie wypowiedzi podnosza mi cisnienie tak bardzo......Z powazaniem vonadamski
Gość Napisano 9 Styczeń 2003 Napisano 9 Styczeń 2003 Tez ogladalem ten program.Strzasznie mnie wnerwil ten koles jak to powiedzial,ze polska szykowala sie na zaatakowanie niemiec.A oni to niby co niewiniątka...
Gość Napisano 9 Styczeń 2003 Napisano 9 Styczeń 2003 tez ogladalem.mnie to tez wk...a takze to ze granica na odrze jest to rzecz umowna i mozna to zmienic na korzysc niemiec.krew mnie zalewa
Gość Napisano 10 Styczeń 2003 Napisano 10 Styczeń 2003 Po wejściu do unii granice naprawdę staną się umowne i nastąpi wtórna kolonizacja Ziem Odzyskanych w dużej mierze przez Niemców. Kto wie, jak ta cała unia się skończy jeśli ewentualnie (odpukać) wystąpi ogólnoświatowy kryzys, jak w latach trzydziestych.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.