czy ktokolwiek moze mi pomóc w ustaleniu kilku rzeczy.od wielu lat posiadam album zołnierza niemieckiego dotyczy on głownie jego zwierzaka o imieniu LOTI.na zdjeciach dodanych widac nazwe miejscowosci szukałem jej ale strasznie duzo podobnych nazw i trudno ustalic gdzie jest chyba na slasku,zołnierz nazywał sie Schmettow na necie wyskoczyło troche info o tym nazwisku zarówno w 1 wojnie jak i w2 swiatowej oraz..współczesne zdjecia ludzi zajmujacych sie hipika w niemczech zerówno zgadzało sie nazwisko jaki nazwa konika,rodzina czy zbiegokolicznosci? kto to był gdzie mieszkał?ktokolwiek cos wie prosze o pomoc .ponizej zdjecia z gorey dzieki
Pytanie
finucha
witam!!
czy ktokolwiek moze mi pomóc w ustaleniu kilku rzeczy.od wielu lat posiadam album zołnierza niemieckiego dotyczy on głownie jego zwierzaka o imieniu LOTI.na zdjeciach dodanych widac nazwe miejscowosci szukałem jej ale strasznie duzo podobnych nazw i trudno ustalic gdzie jest chyba na slasku,zołnierz nazywał sie Schmettow na necie wyskoczyło troche info o tym nazwisku zarówno w 1 wojnie jak i w2 swiatowej oraz..współczesne zdjecia ludzi zajmujacych sie hipika w niemczech zerówno zgadzało sie nazwisko jaki nazwa konika,rodzina czy zbiegokolicznosci?
kto to był gdzie mieszkał?ktokolwiek cos wie prosze o pomoc .ponizej zdjecia z gorey dzieki
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.