nz Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nz Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nz Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nz Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nz Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nz Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 ...zbiorcze foto i jest jeszcze troche drobnicy,bedzie chwilka to podeśle fotki.Pozdr.A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 nieżle.gratulacje.speer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 a to moje małe trafionka .znalezione na strychu który wciąż jest istna skarbnicą.Strzeżoną niestety przez bandę psycholi.Parę jedynie przedmiotów udało sie wynieść ekipie łatajacej dach.Część z nich udało mi sieodkupić..speer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomp Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 Fajne ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 :) nie wziąłem pod uwage że zdjecia wchodża tylko do 100kb.Krótki opis..Maska p.gazowa m.30 stan idealny.farba zachowana miodzio.w środku zapakowane szkiełka zapasowe.w jednym z nich ciekawostka ( papierowy nieśmiertelnik) wydrukowany maszyna do pisania,do tego łódka 9mm z pestkami (prawdop luger) kalendarzyk z 1939r z zapiskami ołówkiem i piórem.Nalezał do mieszkanki stutgartu,szabelka paradna oficera luftwaffe jak mniemam nazwiskiem pfefler( wygrawerowane) lekko wybrakowana,klamra policyjna,mały pistolet bębenkowy na długie naboje 9mm(5sztuk) na rękojeści głowa psa(chyba wyżła)część fotek do obejrzenia po napisaniu na bart.pob@wp.pl tutaj niestety nei wejda a cyfrówki obecnie nie mam by pstryknąc w mniejszej rozdzielczości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 Wystarczy, że w jakims progr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 Wystarczy, że w jakims programie zmniejszysz rozdzielczośc :) i już masz kilkanaście lub kilkadziesiąt kilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 Witam,u mnie od początku stycznia wyszła jedna ładna gapka Kriegsmarine, wpinka łotewska z flagą narodową znaleziona na ziemiankach łotewskich SS, wiele grochów, jeden guzik pruski z herbem i koroną. Trochę starych fajnych moniaków itp. Na razie bez większej rewelacji. Ale sezon i tak się ciekawie rozpoczął. W ostatni weekend trafiło mi się również wiele fantów strychowych w bardzo dobrym stanie. Np. stare banknoty polskie i niemieckie, ksiązki niemieckie o okultyzmie z lat 30 - tych i wiele wiele innych ciekawych książek, których nie byłem od razu w stanie zabrac ze sobą. Ale tam jeszcze wrócę ..he.he..PozdrawiamMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 A to ta wpinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 i jej rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 stare moniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 i jeszcze ciekawsze moniaczki..he..he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 Jestem ciekaw waszego zdania co do tej wpinki.PozdrawiamMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 to flaga widzewa lodz pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 witamtuz przed opadem śniegu udało się wydobyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 i taki coś i jakieś 2 tyś łusek , ale zostały w dole, bo co z tym robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 nz - gratuluje niesmiertelnika i znaczka, czy wszystko w jednym dolku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.