Chrumiś Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2005 Witam, nurtuje mnie taki temat, inne odmiany mg-34, czolgowa, forteczna, ........... Czy ktos z forumowiczow ma jakies zdjecia, informacje? Wydaje mi sie ze jest to chyba ciekawy temat, taki piekny sprzecik i jego wersje rozwojowe.Pozdrawiam serdecznie CHRUMIŚ:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 Witaj w Skansenie Rzeki Pilicy w Tomaszowie Mazowieckim oprócz Lufcika można zobaczyć także MG-34 - wersja stosowana na pojazdach pancernych. Jak będę miał czas, to przejdę się i porobię fotki. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 Na dzien dzisiejszy dysponuje takim zdjeciem z gazety.. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 A.. zapomnialem napisac.. prosze zwrocic uwage na chłodnice.. (nie ma otowrów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 była tez wersja MG 34/41 z jezykiem spustowym zastosowanym w pozniejszej 42-jce. Co do samego MG 34 to arcydzieło sztuki frezerskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 plus przeciwlotnicza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumiś Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2005 Kloki był bym bardzo wdzieczny za zdjecia mgietki z tego skansenu, nurtuje mnie jeszcze jedno, czytalem jakis czas temu ze byly dwie wersje mg-34, te podstawowe, z tym ze jedna była troche krotsza. Czy to prawda??A jeszcze co do ciezkiej podstawy pod mg, byla tylko jedna wersja, czy sie myle??Z gory dzieki za wszelkie odp:)Pozdrawiam serdzecznie Chrumis:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.