Saper.17 Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Napisano 7 Styczeń 2005 Znalazłem 10 takich oto haczyków tylko nie mam pojęcia co to . I obok nich dziesięć gózików.Prosze o info .Pozdro saper
Saper.17 Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Napisano 7 Styczeń 2005 Znalazłem 10 takich oto haczyków tylko nie mam pojęcia co to . I obok nich dziesięć gózików.Prosze o info .Pozdro saper
wons Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 też kiedyś znalazłem identyczne, i za bardzo nie wiem od czego, moje skojarzenie to haczyki do podtrzymywania pasa głownego do płaszcza? munduru? a wiekowo wedle mnie to I ww, albo i wcześniej.ale to jest tylko moje gdybanie:) chętnie poczekam na jakąś konkretną odpowiedź. pozdr
Jaro5 Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 WitamFaktycznie to haki do podtrzymywania pasa, niemieckie, ale z okresu II wśPozdrawiam
wons Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 może być, ja szacując wiek zasugerowałem się tym, że do tej pory spotykałem aluminiaki, z drutu, albo w formie guzków.pozdr. wOnS
Pytanie
Saper.17
Znalazłem 10 takich oto haczyków tylko nie mam pojęcia co to . I obok nich dziesięć gózików.Prosze o info .
Pozdro saper
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.