galicya Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Napisano 6 Styczeń 2005 Witam.Mam pytanie do znawców uzbrojenia alianckiego.Wedle mej wiedzy jest to wkm montowany na superfortecach amerykańskich.Niestety nie jestem zbyt mocny" w sprzęcie latającym.Prosze o wszelki inf. lub namiary na strony int.Pozdrawiam.
galicya Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Napisano 6 Styczeń 2005 Witam.Mam pytanie do znawców uzbrojenia alianckiego.Wedle mej wiedzy jest to wkm montowany na superfortecach amerykańskich.Niestety nie jestem zbyt mocny" w sprzęcie latającym.Prosze o wszelki inf. lub namiary na strony int.Pozdrawiam.
galicya Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Napisano 6 Styczeń 2005 tutaj zbliżenie komory zamkowejsą widoczne szczątkowe stęple z których wynika ,że to produkcja kanadyjska
galicya Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Napisano 6 Styczeń 2005 Przepraszam.Teraz wiem ,że zabombiłem" - nie ten dział.P.S.Do Admin. prosze o usunięcie wątku.
Pytanie
galicya
Witam.
Mam pytanie do znawców uzbrojenia alianckiego.Wedle mej wiedzy jest to wkm montowany na superfortecach amerykańskich.Niestety nie jestem zbyt mocny" w sprzęcie latającym.Prosze o wszelki inf. lub namiary na strony int.
Pozdrawiam.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.