GIWEROLOG_16 Napisano 5 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2005 Może wyda wam się to dziwne ale nie wiecie czy można kupić gdzieś fosol wysyłkowo...:) Bo u mnie nigdzie nie mogę go dostać, albo chociarz może znalazł by się ktoś kto przy okazji kupując sobie kupił by jedną butelkę więcej i przy okazji bedac na poczcie wysłał by mi za pobraniem albo ja wysłał bym komuś przelew... Sorki za głupi problem ale mam już dosyć szukania... Byłem wszedzie w moim mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Obawiam się,że nie można takich rzeczy wysyłać pocztą.Po za tym koszt wysyłki będzie równa wartości 1L fosolu(1 butelka).Moja rada:Wybierz sie gdzieś indziej i kup na zapas,albo powiedz niech sprowadzą do sklepu (jak chcą zarobic to ściągn a kilka butelek). pozdrawiamMonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 Kup alpagę i przesącz przez chleb ... ;-) Pzdr kocur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 a coca cola lub pepsi jak jest to tez mozesz sprobowac jak male to zalac pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 I nie zapominajmy o niezawodnym occie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2005 heh dzięki... Nie chodzi mi tu o żarcie zardzewiałego metalu, słyszałem poprostu że fosol nie usuwa farby proszkowej, którą malowane były np. niemieckie hełmy... dla tego potrzebuję fosol, czasami gdy jest wykopek z resztkami farby to wole usunąc rdze w ten sposób i jeszcze możliwe jest to że wyjdzie więcej farbki ... dzięki... pojade do wrocka, to kupię... dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 witamjesli jestes z Głogowa bo tak mi sie wydaje to daj znac wiem gdzie kupic pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 8 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2005 to super, napisz gdzie i o której... to możemy się spotkaćTAk jestem z głogowa, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 pancer666wp.pl na mailapozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 pancer666wp.pl na maila pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.