tasiek Napisano 4 Styczeń 2005 Autor Napisano 4 Styczeń 2005 dostałem taką oto klamrę ZHP podobno pochodzi ona z okresu miedzywojennego niestety nie posiadam informacji na temat umundurowania harcerzy przed wojną może ktoś wie z jakiego okresu pochodzi ta klamra proszę o informacje pozdrawiam w nowym roku
Nepfalin Napisano 21 Listopad 2009 Napisano 21 Listopad 2009 Ja znalazłem fragment tego typu klamry , tylko że z tyłu szedł dookoła napis . z mojego fragmentu można wyczytac: S PRAWNIE ZASTRZEŻO " niestety nie mogę dac foto.
tasiek Napisano 4 Styczeń 2005 Autor Napisano 4 Styczeń 2005 dostałem taką oto klamrę ZHP podobno pochodzi ona z okresu miedzywojennego niestety nie posiadam informacji na temat umundurowania harcerzy przed wojną może ktoś wie z jakiego okresu pochodzi ta klamra proszę o informacje pozdrawiam w nowym roku
maku955 Napisano 21 Listopad 2009 Napisano 21 Listopad 2009 Muszę zawieść jest to powojenna klamra ;)Pozdrawiam ;)
huk 100 Napisano 21 Listopad 2009 Napisano 21 Listopad 2009 cztery lata chłopina czekał !!! ale się doczekał :):):)
Pytanie
tasiek
dostałem taką oto klamrę ZHP podobno pochodzi ona z okresu miedzywojennego niestety nie posiadam informacji na temat umundurowania harcerzy przed wojną może ktoś wie z jakiego okresu pochodzi ta klamra proszę o informacje pozdrawiam w nowym roku
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.