Łukasz Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Witam! Jak czas pozwoli wieczorem podrzucę Ci, tu na forum fotkę całości. Pozdrawiam, Łukasz
barteks Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 Czy nie może być to magazynek ślimakowy od mp 18?
herrmateuss Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 niema co wydziczać jest tego ładne zdjecie na stronie Łotworahttp://wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/ppsz_41.htm
efes Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 Czy to ma naprawdę coś wspólnego z magazynkiem od PPsz?Nie wygląda mi na to.Może ktoś się wypowie.pozdr efes
Pioterek Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 To nie ączka" tylko element popychający naboje w magazynku bębnowym do ppsz. Element, do którego przyczepiona jest ączka" osłania sprężynę magazynka.Pozdrawiam.
Szefo Napisano 4 Styczeń 2005 Autor Napisano 4 Styczeń 2005 ok, miałem ten magazynek w ręku ale nie rozbierałem bo nie mój, więc nie widziałem bebechówpozdrSzefo
Pytanie
Szefo
jak na fotce
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.